Κούμαν: «Κέρδισα δύο ημέρες ηρεμίας»

Κούμαν: «Κέρδισα δύο ημέρες ηρεμίας»

Newsroom
Κούμαν: «Κέρδισα δύο ημέρες ηρεμίας»

bet365

Ο Ρόναλντ Κούμαν εμφανίστηκε… ανακουφισμένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Βαλένθια.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-1 την Βαλένθια και η ηρεμία επέστρεψε, τουλάχιστον στα αποδυτήρια, για λίγα 24ωρα.

Την ώρα που ο σύλλογος δεν έβγαλε απόφαση για δανειοδότηση, η ομάδα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με τη νίκη της επί των «νυχτερίδων» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φατί.

Η νίκη αυτή ήρθε με ανατροπή μάλιστα και έδωσε μια ανάσα και στον προπονητή της, Ρόναλντ Κούμαν, που κάθεται σε «ηλεκτρική» καρέκλα.

«Υπάρχουν όμορφα πράγματα στο ποδόσφαιρο και πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις. Έχω δύο μέρες ηρεμίας μπροστά μου μέχρι το επόμενο παιχνίδι και θέλω να τις εκμεταλλευτώ», παραδέχτηκε ο Κούμαν.

«Θα πρέπει και την Τετάρτη απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου να δείξουμε ανάλογο πρόσωπο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας» τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός, καθώς η ομάδα του μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς και οποιαδήποτε γκέλα με την Ντιναμό θα την βάλει σε κίνδυνο να μείνει πολύ πρόωρα εκτός συνέχειας στην Ευρώπη.

«Το γεγονός ότι ο Φάτι αντικαταστάθηκε μετά από μία ώρα αγώνα, ήταν προγραμματισμένο και το είχαμε συζητήσει. Ηταν η πρώτη του φορά ως βασικός και είχαμε συμφωνήσει με τους γιατρούς ότι θα έπαιζε για μια ώρα. Δεν θέλω να τον υπερφορτώσω πριν από μια τόσο σημαντική εβδομάδα. Πάντα λέμε ότι μας λείπουν παίκτες σαν αυτόν, που μπορούν να κάνουν την διαφορά και που έχουν τις ιδιότητες στο ένας εναντίον ενός. Παίκτες σαν αυτόν ή όπως ο Αγουέρο, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά. Ηταν μια αλλαγή που δεν ήθελα να κάνω, αλλά έπρεπε να γίνει. Ο Ανσού και ο Ντεπάι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Έχουν αποδείξει ότι έχουν καλή σύνδεση» ανέφερε επίσης ο Κούμαν για την αναμέτρηση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα