Λουίς Σουάρες για Μπαρτσελόνα: «Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους» (vid)

Κώστας Τόπας
Λουίς Σουάρες για Μπαρτσελόνα: «Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους» (vid)

bet365

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για την κατάσταση της Μπαρτσελόνα, υπό την καθοδήγηση του Ρόναλντ Κούμαν, για το ντέρμπι που έπαιξαν οι δύο ομάδες αλλά και για τον Τσάβι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός των «ροχιμπλάνκος», ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, βάζοντας μάλιστα και το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ωστοσο, έδειξε σεβασμό στην πρώην ομάδα του, δεν το πανηγύρισε, αλλά έκανε την κίνηση «τηλεφώνημα» κοιτώντας προς τις εξέδρες, όπου ο Ρόναλντ Κούμαν.

Στις δηλώσεις όμως που πραγματοποίησε μετά το τέλος του αγώνα, εξήγησε ότι ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός του, δεν ήταν για τον Ολλανδό τεχνικό των Καταλανών. Για το παιχνίδι κόντρα στους «μπλαουγκράνα» αλλά και για την εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Κούμαν, ο Σουάρες μίλησε στο Twitch και στην εκπομπή του Τζέραρντ Ρομέρο «Jijantes FC».

«Ηταν δύσκολο να σκοράρω απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά στο γήπεδο είναι αντίπαλος μου. Ετσι όπως παρουσιάστηκε το Σάββατο στον αγωνιστικό χώρο ήταν κακή. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους και δεν μου αρέσει αυτό. Η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες και μπορεί να τα πάει καλύτερα. Κόντρα σε εμάς όμως έπαιξαν για πρώτη φορά ένα σύστημα που δεν είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια φρόντισε να αναφερθεί και στον Τσάβι, για τον οποίο φουντώνουν οι φήμες περί επιστροφής του στο «Καμπ Νόου» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

«Ο Τσάβι μπορεί να προπονήσει την Μπαρτσελόνα τώρα, έχει την ικανότητα και τη γνώση, αλλά θα χρειαστεί την υπομονή των οπαδών. Γι 'αυτό είπα ότι δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο Τσάβι γνωρίζει ότι η ομάδα πρέπει να παίζει 4-3-3 και όχι άλλα περίεργα συστήματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 34χρονος φορ, αφήνοντας παράλληλα και το «καρφί» του για τα συστήματα που επιλέγει ο Κούμαν στα παιχνίδια της ομάδας του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα