Κορυφή για Σοσιεδάδ, επέστρεψε στις νίκες η Βιγιαρεάλ (vid)

Newsroom
Κορυφή για Σοσιεδάδ, επέστρεψε στις νίκες η Βιγιαρεάλ (vid)

bet365

Η Σοσιεδάδ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Χετάφε (1-1), όμως ακόμη και ο βαθμός της ήταν αρκετός για να βρεθεί στην κορυφή της La Liga. Επιστροφή στις νίκες με μαγικό Νταντζούμα η Βιγιαρεάλ (2-0).

Μπορεί η Χετάφε να έστησε γερό μπλόκο στη Μαδρίτη, όμως έστω και με την ισοπαλία η Σοσιεδάδ βρέθηκε στην κορυφή. Οι Βάσκοι είχαν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και πίεζαν για 90 λεπτά τους Μαδριλένους, οι οποίοι όμως είχαν κλειστεί... άψογα στο καβούκι τους και κατάφεραν να κλέψουν τον βαθμό.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Ραμίρεζ στο 40΄και έβαλαν τις βάσεις για... γκέλα της Σοσιεδάδ, η οποία όμως τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος με τον Ογιαρθάμπαλ (69΄). Παρά την προσπάθεια για την κατάκτηση όλων των βαθμών, οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στο Χ και πλέον κατοικούν στην κορυφή της La Liga μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο.

Σόλο παράσταση Νταντζούμα στη νίκη της Βιγιαρεάλ

Απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να είδε τον Ντε Χέα να του στερεί...αμέτρητες φορές το γκολ, όμως κόντρα στην Μπέτις τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον Νταντζούμα. Ο άσος της Βιγιαρεάλ οδήγησε με δυο γκολ την ομάδα του στη νίκη απέναντι στους μαχητικούς «Βερδιμπλάνκος», οι οποίοι πάλεψαν αλλά τελικά αποχώρησαν από το «Λα Κεράμικα» με σκυμμένο το κεφάλι. Αρχικά ο Νταντζούμα άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1΄), προτού σφραγίσει το τρίποντο για το σύνολο του Έμερι στο 69'.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα