Λαπόρτα: «Ο Κούμαν παραμένει στον πάγκο ανεξαρτήτως αποτελέσματος με την Ατλέτικο»

Newsroom
Λαπόρτα: «Ο Κούμαν παραμένει στον πάγκο ανεξαρτήτως αποτελέσματος με την Ατλέτικο»

bet365

Ψήφος εμπιστοσύνης από τον ισχυρό άνδρα της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, στον Ολλανδό τεχνικό της ομάδας.

Σε δηλώσεις του έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η μπλαγουκράνα αποστολή, ενόψει του αποψινού αγώνα (22:00) πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα κόντρα στα τελευταία δημοσιεύματα που τον θέλουν εκτός ομάδας τόνισε ότι ο Ρονάλντ Κούμαν θα συνεχίσει στον πάγκο ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο Wanda Metropolitano με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

«Ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο Κούμαν θα παραμείνει προπονητής», δήλωσε συγκεκριμένα στα media. Ο διοικητικός ηγέτης των Καταλανών έδωσε έτσι ψήφο εμπιστοσύνης στον Ολλανδό προπονητή που δέχεται δριμεία κριτική μετά τα τελευταία στραβοπατήματα της ομάδας.

Όπως είπε, ο άλλοτε άσος της Μπάρτσα αξίζει μια πίστωση χρόνου και εμπιστοσύνη. «Είναι σημείο αναφορά του "barcelonismo". Είναι απαραίτητο να δοθεί ένα περιθώριο εμπιστοσύνης, γιατί οι απόντες λόγω τραυματισμών θα αναρρώσουν σύντομα. Επιπλέον, αποφάσισε να αναλάβει τον σύλλογο σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία», εξήγησε.

Παράλληλα, απάντησε σε όλους όσους υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν ψυχρανθεί. «Ο Κούμαν είναι καλός και ειλικρινής άνθρωπος και το ίδιο πιστεύει κι αυτός για εμένα. Όλοι προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση για το καλό της Μπαρτσελόνα».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του

 

LA LIGA Τελευταία Νέα