Μπαρτσελόνα: Πρώτες επαφές με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα: Πρώτες επαφές με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ

bet365

Το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν παραμένει αβέβαιο στη Μπαρτσελόνα και η διοίκηση του συλλόγου έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με τους υποψήφιους αντικαταστάτες. Στις επιλογές και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες στη Μπαρτσελόνα για την εύρεση νέου προπονητή.

Στο σύλλογο φαίνεται να έχει παρθεί η απόφαση για την αποπομπή του Ρόναλντ Κούμαν από την τεχνική ηγεσία και στον καταλανικό Τύπο έχουν ήδη αρχίσει να... ξεμυτούν τα πρώτα υποψήφια ονόματα.

Όλα συνηγορούν πως στην pole position παραμένει ο Τσάβι, όμως όσο το θέμα του Ισπανού δεν προχωράει οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται σε επαφές και με άλλους προπονητές.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η «Sport» ο Λαπόρτα έχει επικοινωνήσει και με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για την ανάληψη της διάδοχης κατάστασης, με τον Ισπανό τεχνικό από την πλευρά του να έχει ενημερώσει την ομοσπονδία του Βελγίου για τις τελευταίες εξελίξεις.

Για την ώρα πάντως οι επαφές μεταξύ των δυο πλευρών δεν θεωρούνται προχωρημένες, καθώς οι Καταλανοί περιμένουν πρώτα να αποκλείσουν οριστικά την υπόθεση Τσάβι προτού προκρίνουν τις εναλλακτικές επιλογές.

«Παίζει» και του Όσκαρ Γκαρσία

Τις τελευταίες ώρες πάντως κυκλοφορεί σενάριο που συνδέει το όνομα του Όσκαρ Γκαρσία με τον πάγκο των Μπλαουγκράνα!

Σύμφωνα με το «RMC», ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Ρεμς βρίσκεται ανάμεσα στη λίστα των Καταλανών για την διαδοχή του Ρόναλντ Κούμαν, αφού το προφίλ του αρέσει αρκετά στα... υψηλά στρώματα του συλλόγου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα