Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο 0-0: Νέα απώλεια στο «Wanda Metropolitano» (vid)

Newsroom
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο 0-0: Νέα απώλεια στο «Wanda Metropolitano» (vid)

bet365

Τρίτο σερί «καμπανάκι» για την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας, η οποία έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Μπιλμπάο του βιονικού Ινιάκι Γουίλιαμς κι έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ να την προσπεράσει στην κορυφή.

Το πρόβλημα και οι χαμένοι βαθμοί της Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας έγιναν κακή συνήθεια στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Λίγες μέρες μετά την (άδικη) ισοπαλία χωρίς σκορ στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Πόρτο, οι πρωταθλητές Ισπανίας γκέλαραν για δεύτερο σερί ματς στη La Liga μέσα στο «Wanda Metropolitano» και πάλι χωρίς τέρματα απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ούτε ο Σουάρες, ούτε ο Γκριεζμάν που επέστρεψε ως αλλαγή (55') στο σπίτι των Ροχιμπλάνκος μετά από δύο χρόνια μπόρεσαν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, η οποία πιθανώς θα υποχωρήσει από την κορυφή, αν υπάρξει νικητής στο ντέρμπι των ισόβαθμων Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης (20/9, 22:00).

Αυτός που πάντως έκανε και με το... παραπάνω την αποστολή του ήταν ο Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος κατέγραψε τη 200η σερί συμμετοχή του στη La Liga και χρειάζεται άλλα τρία παιχνίδια για να σπάσει το all-time ρεκόρ, έχοντας να χάσει αγώνα της Αθλέτικ για το πρωτάθλημα από τον Απρίλιο του 2016!

Τριάρα με Φαλκάο η Ράγιο, 0/5 η Χετάφε του «φευγάτου» Μίτσελ

Σούπερ Ράγιο Βαγιεκάνο, σούπερ Ραδαμέλ Φαλκάο στην επιστροφή του στη La Liga μετά από οκτώ χρόνια. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν άνετα με 3-0 της Χετάφε, με τον «Tigre» να μπαίνει αλλαγή στο 71' και δέκα λεπτά μετά να σημαδεύει το ντεμπούτο του με γκολάρα και να σφραγίζει το τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα για τη νέα του ομάδα. Τραγικό ξεκίνημα για την ομάδα του Μίτσελ, που μοιάζει θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν, με πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς και μόλις ένα γκολ ενεργητικό!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα