Ρεάλ: Σάλος με ρατσιστικό σχόλιο από δημοσιογράφο για τον Καμαβινγκά (vid)

Ρεάλ: Σάλος με ρατσιστικό σχόλιο από δημοσιογράφο για τον Καμαβινγκά (vid)

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Σάλος με ρατσιστικό σχόλιο από δημοσιογράφο για τον Καμαβινγκά (vid)

bet365

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα ρατσιστικό σχόλιο Ισπανίδας δημοσιογράφου κατά την παρουσίαση του Εντουάρντο Καμαβινγκά στην Ρεάλ.

Το 18χρονο «παιδί-θαύμα» παρουσιάστηκε κι επίσημα την Πέμπτη (09/11) από την Ρεάλ, η οποία τον έκανε δικό της μέχρι το 2027.

Ωστόσο, ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα κατά την παρουσίαση του Γάλλου μέσου. Συγκεκριμένα, καλεσμένη γνωστής αθλητικής εκπομπής σχολίασε με απρεπή τρόπο το χρώμα του, Εντουάρντο Καμαβινγκά, νομίζοντας πως το μικρόφωνο της εκείνη τη στιγμή ήταν κλειστό.

«Αυτός ο τύπος είναι πιο σκούρος από το κοστούμι του», είπε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να ακουστεί στον αέρα της εκπομπής και στη συνέχεια να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων.

Αμέσως μετά τον χαμό η δημοσιογράφος, Λορένα Γκονζάλεθ, μέσω των social media, απολογήθηκε για την πράξη της.

«Το σχόλιο μου που έγινε χωρίς να δείχνω έλλειψη σεβασμού στον παίκτη, ήταν σίγουρα ατυχές. ήταν μια σύγκριση που θα μπορούσα να είχα κάνει για κάθε άνθρωπο, κάθε χρώματος. Ωστόσο, σε καιρούς περίεργους και δύσκολους, τα Μέσα έχουν μεγαλύτερη ευθύνη να βοηθήσουν στην μάχη κατά του ρατσισμού και της ανισότητας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα