Κριστιάν Βιέρι: «Μου είπαν ότι ο Χάαλαντ πηγαίνει στη Μαδρίτη στο 100%»

Newsroom
Κριστιάν Βιέρι: «Μου είπαν ότι ο Χάαλαντ πηγαίνει στη Μαδρίτη στο 100%»

bet365

Ο πρώην Ιταλός στράικερ, Κριστιάν Βιέρι, μιλώντας σε εκπομπή ανέφερε πως ο Ερλινγκ Χάαλαντ οδεύει για Μαδρίτη στο τέλος της σεζόν.

Σίγουρος για την μεταγραφή του Ερλινγκ Χάαλαντ στην Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Κριστιάν Βιέρι!

Ο πρώην επιθετικός της εθνικής Ιταλίας, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τον Αντόνιο Κασάνο και άνοιξαν κουβέντα για τις μεταγραφές της επόμενης σεζόν. Στην κουβέντα μπήκε λογικά το σίριαλ Μπαπέ-Ρεάλ, αλλά προέκυψε η είδηση για τον Χάαλαντ δια στόματος Βιέρι.

Αρχικά ο Κασάνο ανέφερε πως «Μου έχουν πει: Προσοχή, ότι η Μπάγερν θέλει να υπογράψει τον Χάαλαντ. Και μετά, επίσης, ότι η Μαδρίτη θέλει τον Λεβαντόφσκι για μερικά χρόνια. Θα είχε νόημα για μένα».

Και ήρθε η απάντηση με… είδηση από τον Βιέρι.

«Λοιπόν, από την άλλη, μου έχουν πει ότι ο Χάαλαντ πηγαίνει στη Μαδρίτη στο 100%. Αυτό μου λένε. Δεν γνωρίζω βέβαια κατά το πόσο είναι αλήθεια».

Ο Κασάνο μόλις το άκουσε αυτό θέλησε να αστειευτεί λέγοντας πως αν αυτό γίνει πραγματικότητα «θέλω να πω, αυτό το Μπαπέ ciao!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα