Μπαρτσελόνα: Θέλει Ρενάτο Σάντσες (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Μπαρτσελόνα: Θέλει Ρενάτο Σάντσες (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει την τελική της επίθεση για την απόκτηση του 23χρονου Πορτογάλου μέσου της Λιλ, Ρενάντο Σάντσες. Συνάντηση του Λαπόρτα με τον Μέντες και τον γενικό διευθυντή της γαλλικής ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα δεδομένα θα κινηθεί για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και σύμφωνα με τη Sport ο εκλεκτός των Μπλαουγκράνα είναι ο Ρενάτο Σάντσες. Ο 23χρονος Πορτογάλος διεθνής μέσος ωρίμασε στη Λιλ, έπειτα από το αποτυχημένο πέρασμά του από την Μπάγερν, και ετοιμάζεται να εκτοξευτεί και πάλι.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, τον super agent του Ρενάτο Σάντσες, Ζόρζε Μέντες και τον γενικό διευθυντή της υπερπρωταθλήτριας Γαλλίας, Ολιβιέ Λετάν.

Μπορεί οι Ντογκ αρχικά να εμφανίζονται διστακτικοί για την παραχώρηση του Ίβηρα, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την πρόταση της Μπάρτσα. Η Λιλ κατέκτησε το γαλλικό Super Cup κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν και φιλοξενείται από την Μετς (8/8, 18:00) για την πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αποκτήσει τον 22χρονο Βραζιλιάνο μπακ, Έμερσον, από την Μπέτις αντί 9 εκατομμυρίων ευρώ, τον 27χρονο Ολλανδό επιθετικό επιθετικό, Μέμφις Ντεπάι, ελεύθερο από την Λιόν, τον 33χρονο Αργεντινό φορ, Σέρχιο Αγουέρο, ελεύθερο από τη Μάντσεστερ Σίτι και τον 20χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό, Έρικ Γκαρσία, επίσης ελεύθερο από την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Τις επόμενες ώρες, μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθεί η παραμονή του Λιονέλ Μέσι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα