Μπαρτσελόνα: Θέλει να ανακοινώσει την Πέμπτη (05/08) την ανανέωση του Μέσι

Μπαρτσελόνα: Θέλει να ανακοινώσει την Πέμπτη (05/08) την ανανέωση του Μέσι

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Θέλει να ανακοινώσει την Πέμπτη (05/08) την ανανέωση του Μέσι

bet365

Ο Τζουάν Λαπόρτα επιθυμεί να ολοκληρώσει σήμερα (04/08) όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι και την Πέμπτη (05/08) να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στην Ισπανία μάλιστα αναφέρουν πως επιτεύχθηκε οριστική συμφωνία στην Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι για συνεργασία μέχρι το 2026. Ο Τζουάν Λαπόρτα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο ώστε να συνεχίσουν μαζί τα επόμενα χρόνια και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις.

«Δουλεύουμε για να δώσουμε ένα νέο συμβόλαιο και να συμφωνήσουμε με τον Λίο Μέσι! Δεν έχει τελειώσει ακόμα το ζήτημα, αλλά μπορώ να πω πως είμαστε σε καλό στάδιο. Θέλει να μείνει και ο ίδιος στην ομάδα. Εκτιμώ πως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου θα μείνει με εμάς. Μέχρι στιγμής πάνε καλά τα πράγματα, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα», ήταν τα λόγια του Λαπόρτα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Mundo Deportivo», πρόθεση των «μπλαουγκράνα» είναι να ανακοινώσουν την ανανέωση του Αργεντινού αστέρα πριν το ματς με την Γιουβέντους για το «Τρόπαιο Ζουάν Γκάμπερ», το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (08/08, 22:30).

Ο Τζουάν Λαπόρτα θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να έρθει σε συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι αυτό το 24ωρο, προκειμένου να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του την Πέμπτη (05/08). Από την πλευρά του πάντως, ο 34χρονος αστέρας συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ίμπιζα, μαζί με τους Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα