ΑΕΛ Λεμεσού, Πλουτής: «Δίκαια θα κριθεί το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο»

ΑΕΛ Λεμεσού, Πλουτής: «Δίκαια θα κριθεί το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο»

Newsroom
ΑΕΛ

bet365

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε στοβν ΣΠΟΡ FM για την απόφαση όπως διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κύριου Πλουτή:

Για την απόφαση:

«Θέλαμε να γίνει το παιχνίδι με την παρουσία του κόσμου, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δίκαια θα κριθεί το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο και αυτό μετρά. Ο διαιτητής ήταν έτοιμος να αποφασίσει να ξεκινήσει το παιχνίδι και δεν έγινε μετά από πολιτική απόφαση. Τα γεγονότα ήταν ξεκάθαρα. Ο Αξιωματικός του αγώνα είπε στον διαιτητή ότι το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει κανονικά και εφόσον γίνει το παραμικρό ο διαιτητής μπορεί να το διακόψει. Μπήκαμε στο γήπεδο, ήταν όλα έτοιμα να ξεκινήσει το ματς, έλειπε μόνο ο 4ος διαιτητής που δέχτηκε τηλέφωνο και μετά πήγαν όλοι στα αποδυτήρια και μας είπαν ότι μετά από πολιτική απόφαση δεν θα ξεκινήσει το ματς. Επειδή το ματς δεν έγινε μετά από πολιτική απόφαση για αυτό και ήμασταν σίγουροι ότι θα γίνει το παιχνίδι».

Για τις ποινές:

«Στο κυριακάτικο ματς με το ΑΠΟΕΛ θα είναι μαζί μας κανονικά ο κόσμος. Πιθανότατα να έχουμε κόσμο και στο επόμενο ματς. Μετά θα ισχύσουν οι τιμωρίες στα πλέι οφ».

Για τη συνέχεια:

«Θα επικεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ και θα περιμένουμε πότε θα οριστεί το ματς με τον Απόλλωνα. Θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς και για τις δύο ομάδες».

@Photo credits: SportImages.com.cy
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα