Τελικός Κυπέλλου: Ελάχιστοι φίλαθλοι ή κενές εξέδρες στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ του ΟΑΚΑ

Τελικός Κυπέλλου: Ελάχιστοι φίλαθλοι ή κενές εξέδρες στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ του ΟΑΚΑ

bet365

Δεν διαφαίνεται κάποια θεαματική αλλαγή σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες και γνωστές εκτιμήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου στις 22 Μαϊου και το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.
Η αρμόδια Επιτροπή του Κυπέλλου της ΕΠΟ είχε ξεχωριστή συνεδρίαση τη Δευτέρα για τη διοργάνωση του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ και το πρωτόκολλο που θα ισχύσει. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στο Δ.Σ. της προσεχούς Παρασκευής.
Αυτή τη στιγμή το κλίμα που βγαίνει από την ΕΠΟ είναι πως υπάρχουν δύο εκδοχές...
α) να εφαρμοστεί το υπάρχον πρωτόκολλο αγώνων που προβλέπει... κενές εξέδρες (άρα θα υπάρχουν απλά κάποιες προσκλήσεις).
β) να επιτραπεί λιγοστός κόσμος, άποψη που είχε εκφράσει πρόσφατα ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς. Κάτι που να γίνει πιλοτικά και εφόσον δοθεί το ΟΚ από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Εάν επιτραπεί βέβαια η είσοδος έστω και 1.000 ατόμων, θα πρέπει να υπάρξει διαφοροποιημένο πρωτόκολλο ακόμα και στο ζήτημα της εισόδου και εξόδου των παριστάμενων στον αγώνα.
Να υπενθυμιστεί πως η πρόταση του επικεφαλής της επιτροπής Κυπέλλου, Κώστα Νίκα, για 25.000 φιλάθλους έχει ήδη βρει... τοίχο και δεν έχει καμία πιθανότητα υλοποίησής της. Η ΕΠΟ πάντως προς το παρόν επίσημα δεν έχει δώσει ούτε την ώρα έναρξης του τελικού που θα γίνει στις 22 Μαϊου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ NEWS FEED