Με Λόπες στην Τούμπα η ΑΕΚ (pic)

Gazzetta team
Με Λόπες στην Τούμπα η ΑΕΚ (pic)

bet365

Με τον Έλντερ Λόπες στην αποστολή της θα ταξιδέψει η ΑΕΚ για τον δεύτερο αγώνα, της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (29/04, 19:00 - CosmoteSport 3).

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε του ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο 57χρονος Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ένωσης, θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Έλντερ Λόπες, καθώς ο Πορτογάλος μπακ, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό κι έτσι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς της Τούμπας. Στη διάθεση του Χιμένεθ τέθηκε ξανά και ο Ολεγκ Νταντσένκο που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν οι Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι ακολούθησαν σήμερα (28/04) θεραπεία, όπως επίσης και οι Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκη, Βένταντ Ραντόνια, Αντρέ Σιμόες και Χνιντ που παραμένουν στα «πιτς».

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα