ΑΕΚ: Αύριο κρίνεται του Λόπες ενόψει ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Αύριο κρίνεται του Λόπες ενόψει ΠΑΟΚ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Αύριο κρίνεται του Λόπες ενόψει ΠΑΟΚ

bet365

O Έλντερ Λόπες είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη (28/04) για τον Πορτογάλο.

Η ΑΕΚ συνεχίζει με αρκετά προβλήματα την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ την Μεγάλη Πέμπτη (29/04, 19:00) στην Τούμπα. Ο Μανόλο Χιμένεθ για το εν λόγω παιχνίδι δεν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος υπέστη διάταση στον πρόσθιο χιαστό, ενώ περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Έλντερ Λόπες που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο 32χρονος Πορτογάλος μπακ θα επιχειρήσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς την Τετάρτη (28/04) προκειμένου να καταφέρει να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Χιμένεθ για το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα της σημερινής (27/04) προπόνησης περιλάμβανε πρόγραμμα αποφόρτισης για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», ενώ οι Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Γκαρσία και Ολιβέιρα ακολούθησαν θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, όπως και ο Νασίμ Χνιντ μιας και ξεπέρασε τη θλάση που υπέστη στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα