Ολυμπιακός: «Τελικός-παρωδία! Η ΕΠΟ δίνει ανεξέλεγκτα προσκλήσεις»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Τελικός-παρωδία! Η ΕΠΟ δίνει ανεξέλεγκτα προσκλήσεις»

bet365

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός για τον τελικό Κυπέλλου αυτήν την φορά για τις προσκλήσεις που έδωσε η ΕΠΟ. «Ανοίγει τις πόρτες ανεξέλεγκτα»

«Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο, καθώς απαγορεύεται». Ο Ολυμπιακός με νέα ανακοίνωση επιτίθεται στην ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου αυτή τη φορά με αφορμή τις προσκλήσεις...

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου συνεχίζεται και ο τελικός-Παρωδία της ΕΠΟ συνεχίζει να κακοφορμίζει με τις ενέργειες της Ομοσπονδίας.

Παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας, τα συμφωνηθέντα με την ΕΛΑΣ σε όλες τις συσκέψεις Ασφαλείας και κάθε νομιμότητα η ΕΠΟ ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλούμε τα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη να πάρουν θέση και να τηρηθούν τα νόμιμα και συμφωνηθέντα.

Προβλέπεται να είναι στο γήπεδο δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όλοι ήδη γνωστοί ονομαστικά, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται
».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα