Πασχαλάκης: «Δεν το ήθελε ο Δώνης, έτσι είναι το ποδόσφαιρο» (vid)

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Δεν το ήθελε ο Δώνης, έτσι είναι το ποδόσφαιρο» (vid)

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για τη φάση που χτύπησε στη σύγκρουση με τον Χρήστο Δώνη και για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πασχαλάκης στην Cosmote TV:

«Αισθάνομαι φανταστικά για την πρόκριση. Χωρίς να το θέλει ο Χρήστος άπλωσε το πόδι του και με έσκισε σε ορισμένα σημεία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να υπάρχει μαχητικότητα. Δεν το έκανε επίτηδες, μιλήσαμε μετά το ματς. Είμαι καλά», ανέφερε ο Πασχαλάκης και πρόσθεσε:

«Όταν με χρειάζεται η ομάδα είμαι εκεί. Η σχέση μου με τα παιδιά είναι εκπληκτική. Ζούμε τα ματς, υπάρχει πάθος και ένταση. Έχω εκπληκτική σχέση με τους συμπαίκτες μου και αυτό έχει να κάνει με το ότι είμαστε πολύ καιρό μαζί. Έχουμε αναπτύξει μια σχέση που δύσκολα την έχει μια ομάδα. Θέλω να αποδεικνύω κάθε μέρα ποιος είμαι».

Τέλος, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Όταν μια ομάδα κερδίζει και παίρνει πρόκριση αισθανόμαστε πάρα πολύ όμορφα. Υπήρξε ένα διάστημα κάμψης, συμβαίνει αυτό, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω βάλει κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτά που έχουμε πετύχει. Πρέπει να υπερασπιστούμε τον τίτλο, είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Αλλά πρέπει να πάμε βήμα - βήμα. Με ενδιαφέρει να πάμε καλά, να ζούμε αυτές τις στιγμές και συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα