Χρηματικές ποινές σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για το Κύπελλο

Δημήτρης Τομαράς
Χρηματικές ποινές σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για το Κύπελλο

bet365

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε ποινές την Παρασκευή, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και πρόστιμα στις ομάδες των Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:
- Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματική ποινή ύψους είκοσι μία χιλιάδων Ευρώ (21.000€) ΑΕΚ για αδικήματα που φέρονται ότι τελέσθηκαν την 7.2.2018, στον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-ΟΣΦΠ.
- Επέβαλε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή ύψους εννέα χιλιάδων Ευρώ (9.000€), για αδικήματα που τελέσθηκαν στις 24.1.2018, στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος για την περίοδο 2017-2018, στο πλαίσιο της τέταρτης προημιτελικής φάσης, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΑΕΚ στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ NEWS FEED