Με Μαουρίσιο, Σαμπράνο πάλι στην αποστολή

Gazzetta team
Με Μαουρίσιο, Σαμπράνο πάλι στην αποστολή

bet365

Πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Αιγινιακό. Ο Λουτσέσκου πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας πολλούς βασικούς εκτός για να τους ξεκουράσει.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο τους Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Κάμπος και τον τιμωρημένο Μπίσεσβαρ.

Αντίθετα επιστρέφουν στην αποστολή και λογικά στην ενδεκάδα οι Μαουρίσιο και Σαμπράνο.

Πιο αναλυτικά η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει:

Με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο (29.11, 15:00). Μπορεί τα πάντα να έχουν κριθεί και ο ΠΑΟΚ να έχει κατακτήσει την πρωτιά στον όμιλο, αλλά το παιχνίδι είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τον Ράζβαν Λουτσέσκου ώστε να δει παίκτες που δεν έχουν πάρει μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο χρόνο συμμετοχής.

28.11.2017

Η προπόνηση της Τούμπας διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Οι ποδοσφαιριστές με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια 5 Vs 2, εκτέλεσαν ασκήσεις τακτικής και έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ για φινάλε το πρόγραμμα περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό, η οποία περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα, και τρεις παίκτες από την Κ20 του Δικεφάλου.

Αναλυτικά στην διάθεσή του ο Ρουμάνος θα έχει τους: Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Δεληγιαννίδη, Πούγγουρα, Μαλεζά, Σαμπράνο, Κάτσε, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Πέλκα, Λημνιό, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρη, Δημητρίου, Χατζηδίμπα, Βρακά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα