ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Ασίστ Καλοσκάμη, άνοιξε το σκορ ο Πιερό (vid)
Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στη League Phase, χάρη σε γκολ του Φραντζί Πιερό.
Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στον 26ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μάνταλος έβγαλε τη σέντρα, ο Καλοσκάμης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Πιερό με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 1-0.
Οι Αγρινιώτες διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, όμως μετά από εξέταση της φάσης το γκολ μέτρησε κανονικά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
