Παναθηναϊκός - Άρης: Με Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης

Με επιστροφή Ιωαννίδη στην κορυφή και Αράο-Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας κόντρα στον Άρη

bet365

Ο Χρήστος Κόντης επανέφερε τον Φώτη Ιωαννίδη στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον τελικό με τον Άρη, που είναι και η μόνη αλλαγή σε σχέση με το ματς με τον Ολυμπιακό.

Με μία αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό παρέταξε την ομάδα του ο Χρήστος Κόντης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ενάντια στον Άρη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, επανέφερε τον Φώτη Ιωαννίδη στην αρχική ενδεκάδα, αφότου ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε στους πλάγιους κοιλιακούς.

Από κει και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός διατήρησε τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, τους Γεντβάι και Αράο στο κέντρο της άμυνας, αλλά και τους Κώτσιρα και Χουάνκαρ στα άκρα της άμυνας.

Τον ρόλο του αμυντικού χαφ θα υπηρετήσει ξανά ο Ρούμπεν Πέρεθ, έχοντας μπροστά του τους Τσέριν και Μπακασέτα. Στα «φτερά» της επίθεσης θα βρεθούν οι Μαντσίνι και Μπερνάρντ, που θα πλαισιώσουν τον Φώτη Ιωαννίδη, που επανέρχεται στην κορυφή της «πράσινης» επίθεσης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Ζέκα, Λημνιός, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Αράο, Γεντβάι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρντ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης,

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα