Παναθηναϊκός-Άρης: Μπέρδεμα με την τηλεοπτική μετάδοση του τελικού από τον ΣΚΑΪ

Newsroom
Ιωαννίδης και Μορόν

bet365

Τι πραγματικά ισχύει με την μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του Παναθηναϊκού και τον Άρη, από τον ΣΚΑΙ.

Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για την δεύτερη κούπα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς αύριο το απόγευμα Παναθηναϊκός και Άρης θα διασταυρώσουν τα... ξίφη τους, στο άδειο από φιλάθλους, Πανθεσσαλικό.

Την μετάδοση του αγώνα, όπως και όλες τις προηγούμενες της διοργάνωσης, την έχει το Cosmote TV, με αποτέλεσμα οι φίλοι των δύο ομάδων που δεν έχουν την υπηρεσία αυτή, να ψάχνουν τρόπο για να δουν το μεγάλο αυτό ματς.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΚΑΙ πως εξασφάλισε τα δικαιώματά του, φάνηκε να τους δίνει μία... ανάσα, όμως τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι, καθώς προκλήθηκε μία παρεξήγηση.

Το κανάλι του Φαλήρου όντως εξασφάλισε την άδεια για να μεταδόσει το ματς από τον Βόλο, μόνο που αυτό θα είναι σε μαγνητοσκόπηση μετά το τέλος του.

Έτσι, η μοναδική επιλογή για live παραμένει το Cosmote TV.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα