Άρης: Απάντησε στην ΕΠΟ επιμένοντας για το Πανθεσσαλικό Στάδιο με εναλλακτική το «Κλ. Βικελίδης» για τον τελικό του Κυπέλλου

Άρης: Απάντησε στην ΕΠΟ επιμένοντας για το Πανθεσσαλικό Στάδιο με εναλλακτική το «Κλ. Βικελίδης» για τον τελικό του Κυπέλλου

Ο Άρης

bet365

Η ΠΑΕ Άρης απάντησε επισήμως στην ΕΠΟ επιμένοντας ότι οφείλει να πράξει τα δέοντα για την ετοιμότητα του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και πρότεινε – ως εναλλακτική επιλογή – το «Κλ. Βικελίδης».

Η ΕΠΟ είχε ζητήσει από Άρη και Παναθηναϊκό να απαντήσουν επί του σεναρίου αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, παρότι η προκήρυξη αναφέρει ξεκάθαρα ότι πρέπει να γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ισχυριζόμενη ότι το γήπεδο της Μαγνησίας δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις και αφού νωρίτερα είχε αρνηθεί να συμβάλλει οικονομικά για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας.

Η στάση της ΠΑΕ Άρης ήταν ξεκάθαρη ευθύς εξαρχής και επέμεινε σ’ αυτό που είχε διατυπώσει από την πρώτη στιγμή. Δηλαδή, στην εφαρμογή της προκήρυξης του θεσμού και κυρίως ότι αποτελεί ευθύνη (και) της ΕΠΟ η ετοιμότητα του Σταδίου ούτως ώστε να γίνει ο τελικός παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων. Σήμερα οι «κίτρινοι» απάντησαν και επισήμως στην επιστολή της ΕΠΟ εμμένοντας στη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τονίζοντας ξανά ότι είναι ευθύνη της Ομοσπονδίας να ληφθούν όλα τα μέτρα για την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων καθώς είναι η διοργανώτρια αρχή και ως εναλλακτική επιλογή πρότειναν το «Κλ. Βικελίδης».

Εν τέλει, είναι σαφές ότι… όσες συνεδριάσεις κι αν κάνει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, όσο κι αν τονίζεται από την πλευρά της ομοσπονδίας η αδυναμία του Πανθεσσαλικού Σταδίου στη διεξαγωγή του τελικού παρουσία φιλάθλων, η ΠΑΕ Άρης θα επιμένει ότι ως διοργανώτρια αρχή, η ομοσπονδία όφειλε να είχε λειτουργήσει προς την κατεύθυνση ετοιμότητας του Σταδίου με απώτερο σκοπό τη διεξαγωγή του τελικού παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων. Και δεν έχει σκοπό επίσης ούτε καν να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταφοράς του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα