Αρης: Βόλος, τελικός και πρόλογο μην τρως!

Αρης: Βόλος, τελικός και πρόλογο μην τρως!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr απλά την πραγματικότητα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και όχι μόνο...

Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά μας είναι αρκετά δύσκολη, αλλά υπάρχουν φορές που γίνεται και πολύ διασκεδαστική. Τον τελευταίο χρόνο μία σειρά από γεγονότα έχουν ευτελίσει κάθε έννοια παραπληροφόρησης και κυβιστήσεων για πολλά και διαφορετικά θέματα. Έχουμε αναδείξει πολλά από αυτά μέσα από τα σημειώματά μας, αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα και καλύτερο.Στο τελευταίο μου blog πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα γράψαμε πράγματα τελείως διαφορετικά από όσα ακούγονταν και γράφονταν στην πλειοψηφία των media.

Για του λόγου το αληθές το παραθέτω και για να μην πλατειάζω θα ήθελα να εστιάσετε στα εξής θέματα

ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ…

Αρχικά, στην πρόβλεψη ότι ο Άρης θα ξαναρίξει τον ΠΑΟΚ από την κορυφή διαβάσαμε για τριάρες και τεσσάρες. Μια απόλυτα σωστή πρόβλεψη, λοιδορήθηκε κόντρα στην πραγματικότητα, που θέλει τον προπονητή του Άρη αήττητο απέναντι στον προπονητή του ΠΑΟΚ, αλλά και τους κίτρινους να είναι πιο σταθεροί και αξιόμαχοι στους αγώνες ντέρμπι. Ο Άρης πέτυχε τη δεύτερη νίκη φέτος σε 3 ματς και μάλιστα τα 2 μέσα στην Τούμπα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Αν αυτό δεν δείχνει ποια είναι η καλύτερη ομάδα, ποιο στοιχείο το δείχνει; Οι νίκες με Σέρρες, Βόλο και Κηφισιά; Πώς εξηγείται ότι όσοι… πετάνε στα ματς με αυτές τις ομάδες είναι εξαφανισμένοι όταν απέναντί τους έχουν παίκτες σαν του Άρη που παίζουν για το αποτέλεσμα; Ο Άρης ξαναέριξε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή και ευτυχώς για τον συμπολίτη δεν θα το ξανακάνει την τελευταία αγωνιστική γιατί πολύ απλά δεν θα είναι στην κορυφή. Αν τώρα ο Φατόρε, ο Δεληζήσης, με τον Μπένετ και τον Παναγίδη που θα παίξουν στο ματς 6 μέρες πριν τον τελικό, τον κρατήσουν…τέταρτο είναι ένα άλλο θέμα.

Ο Άρης ξεκίνησε τα play off όπως τελείωσε το πρωτάθλημα και έτσι θα συνεχίσει και με όλους τους αντιπάλους παίζει το ίδιο λιώνοντας μία ακόμα καραμέλα.

ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ…

Από κει και πέρα προφανώς και όσοι διαβάζετε το blog ήσασταν απόλυτα ενημερωμένοι για το πού θα γίνει ο τελικός. Όσο διαδίδονταν οι ασυναρτησίες περί ΟΑΚΑ και μάλιστα προσπαθώντας να πείσουν τον κόσμο του Άρη ότι ο Καρυπίδης ζήτησε το ΟΑΚΑ, είχαμε καταγράψει ότι ο τελικός θα γίνει στο Βόλο όπως προβλέπει η προκήρυξη και πλέον αυτό θα επικυρωθεί αρχικά αύριο από την επιτροπή κυπέλλου της ΕΠΟ και στην συνέχεια παρουσία των ομάδων και της δημοτικής αρχής του Βόλου θα ξεκαθαριστεί αν θα γίνει με κόσμο (που πλέον είναι το πιθανότερο σενάριο) ή όχι. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ 100% ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. Εκτός αν θέλετε να πληρώσει ο Καρυπίδης και για τις κάμερες στην ευρωπαϊκή έδρα του Παναθηναϊκού!

Θα αποφασιστεί με το καλό, λοιπόν, η έδρα και θα πάμε μέσω play off στον μεγάλο τελικό. Και ως τότε ο Άρης θα συνεχίσει να παίζει πάντα με στόχο την… πάρτη του!

ΥΓ.1: Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Όλοι όσοι ήξεραν και…υπέκλεψαν την συνομιλία Κουέστα-Καρυπίδη στην προπόνηση του Άρη και έλεγαν τα τερατουργήματα περί αποχής, χθες είχαν ρεπό. Είπαμε για συστηματική παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά αυτό που έγινε χθες έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αυτή την φορά δεν υπήρξε παραποίηση, ολοκληρωτική εξαφάνιση υπήρξε!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!