Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Καρβαλιάλ με υποψήφιους για την ενδεκάδα Ρίτσαρντς και Αλεξανδρόπουλο

Ο Αλεκανδρόπουλος

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού ετοιμάζει ορισμένες αλλαγές ως προς την 11άδα του για το πρώτο χρονικά ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν ανακοίνωσε αποστολή ούτε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως είχε συμβεί και για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ήδη σκεφτεί ορισμένες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τους 11 που θα κατεβάσει στη Λεωφόρο για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν ο ο Φραν Ναβάρο που βρέθηκε στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά από τη στιγμή που αποκτήθηκε και από εκεί και πέρα, σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1, η εντεκάδα είχε τον Πασχαλάκη στην εστία, τους Ορτέγα, Μπιανκόν, Ρέτσο και Ροντινέι στην τετράδα της άμυνας ενώ ο Καμαρά με τον Έσε ήταν στη μεσαία γραμμή. Ο Ποντένσε με τον Μασούρα πήγαν στα άκρα της επίθεσης και ο Ισπανός επιθετικός στην κορυφή, έχοντας τον Φορτούνη ως 10άρι πίσω του.

Ως προς τους 11 με τον Παναθηναϊκό σε πρώτο πλάνο είναι παίκτες όπως οι Ρίτσαρντς και Αλεξανδρόπουλος (και ίσως ο Ντόι για το κέντρο της άμυνας) σε επίπεδο διαφοροποιήσεων για άμυνα και άξονα. Άρα μία εκτίμηση 11άδας για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (21.30 στη Λεωφόρο) είναι ως εξής: Πασχαλάκης - Ρίτσαρντς, Ντόι ή Μπιανκόν, Ρέτσος, Ροντινέι - Εσε, Αλεξανδρόπουλος - Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας - Ναβάρο.

Ο Καρβαλιάλ εξακολουθεί να έχει - και σε αυτή τη φάση - παίκτες με προβλήματα τραυματισμών ή ετοιμότητας. Περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως των Ελ Αραμπί, Μπιελ και όχι μόνο. Ως προς τον Εσε να υπενθυμιστεί πώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο αμέσως επόμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος (της Stoiximan Super League 1) με την Κηφισιά εκτός έδρας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα