Ολυμπιακός: Ώρα αποφάσεων μετά από ένα ντέρμπι που ο Μίτσελ έδειξε ότι δεν εμπνέει τους παίκτες του σε μεγάλα ματς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ώρα αποφάσεων μετά από ένα ντέρμπι που ο Μίτσελ έδειξε ότι δεν εμπνέει τους παίκτες του σε μεγάλα ματς

bet365

Ο Ολυμπιακός μετά τη δύσκολη αγωνιστικά νύχτα με το 3-0 με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο καλείται να πάρει νέες αποφάσεις οι οποίες έχουν την προοπτική να επηρεάσουν και τον κόουτς Μίτσελ.

Η ανάρτηση της Θύρας 7 πριν καλά καλά πάει 00.00 και μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-0 στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας για τον Μίτσελ έβαλε τον Ισπανό για τα καλά στο... κάδρο των ευθυνών και επίσης έβαλε και πάνω του τρομερή και απίστευτη πίεση. Ο Ολυμπιακός μία ημέρα μετά από αυτή τη δύσκολη βραδιά στην OPAP Arena καλείται να πάρει τις επόμενες αποφάσεις του.

Ο Μίτσελ είναι ένας προπονητής που ήρθε ως μία ήδη δοκιμασμένη επιλογή και ως ένας τεχνικός που είχε δουλέψει ξανά στον Ολυμπιακό και τον ήξερε πολύ καλά μετά τις αποδεσμεύσεις των Μαρτίνς και Κορμπεράν. Ο τρίτος προπονητής στη σειρά για τον φετινό Ολυμπιακό των τόσων αλλαγών και των τόσων διαφοροποιήσεων σε επίπεδο σχεδιασμού αλλά και προσώπων από το καλοκαίρι και μετά.

Σε αυτή τη φάση η πολύ κακή προπονητική βραδιά του Μίτσελ - και σε επίπεδο αγωνιστικού σχεδιασμού και στις διατάξεις του μέσα στον αγώνα με την ΑΕΚ και σε διαχείριση από μεριάς προσώπων - είναι τέτοια που μπορεί να του στοιχίσει για τα καλά. Ο Ισπανός έδειξε τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την ΑΕΚ δεν εμπνέει σωστά και ανάλογα τους παίκτες του. Ότι δεν τους ενέπνευσε σε μεγάλα ματς. Ότι έγινε με τον ΠΑΟΚ ειδικά στο ξεκίνημα του α' μέρους συνέβη και με την ΑΕΚ με τη διαφορά πως στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Ο Μίτσελ έτσι και αλλιώς ήταν μία λύση που θα ήταν με χρονικό ορίζοντα έως το καλοκαίρι.

Τώρα τα αγωνιστικά δεδομένα και η εικόνα της ομάδας στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός (που εννοείται ότι δεν βγάζουν από την εξίσωση και τις ευθύνες τους παίκτες της ομάδας) μπορεί να επισπεύσουν τις εξελίξεις να φέρουν άμεσα αποφάσεις ικανές να αγγίξουν ακόμα και το θέμα του προπονητή. Ο Μίτσελ μπορεί να μην είναι το Νο1 φετινό πρόβλημα των Πειραιωτών, ωστόσο σε αυτή τη φάση θα πρέπει να αποσαφηνιστεί το εάν η ομάδα βλέπει προοπτική με εκείνον στον πάγκο της ή εάν θα πρέπει να κοιτάξει από τώρα τον επόμενο προπονητή της (είτε για τώρα είτε για να κλείσει από τώρα για τη νέα σεζόν). Από μεριάς Ολυμπιακού δεν υπήρξε κάποια αντίδραση - επίσημα ή ανεπίσημα - μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Οπότε μένει να φανεί το τι αντίδραση θα προκύψει από την ΠΑΕ Ολυμπιακός είτε για τον προπονητή είτε για το αγωνιστικό πρόσωπο με την ΑΕΚ αλλά και για τη συνέχεια. Εφόσον κριθεί από την ομάδα και τη διοίκηση πάντως ότι δεν υπάρχει προοπτική με τον Μίτσελ για τη συνέχεια η 4η αλλαγή προπονητή θα είναι προ των... πυλών και βέβαια θα φανεί και πόσο εύκολη θα είναι μία τέτοια απόφαση και μία τέτοια μετάβαση μήνα Φλεβάρη.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα