Novibet Κύπελλο Ελλάδος: Νταμπάνοβιτς στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Σιδηρόπουλος στην Λαμία

Newsroom
Novibet Κύπελλο Ελλάδος: Νταμπάνοβιτς στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Σιδηρόπουλος στην Λαμία

bet365

Η ΕΠΟ όρισε τον Νίκολα Νταμπάνοβιτς στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» για τον πρώτο ημιτελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος και τον Σιδηρόπουλο στο Λαμία - ΠΑΟΚ.

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς θα είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι της Πέμπτης (09/02) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» για τον πρώτο ημιτελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος ενώ ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαυροβούνιος ρέφερι έχει σφυρίξει ξανά στην Ελλάδα και μάλιστα και Ολυμπιακός - ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφς της περσινής σεζόν, όπου οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 2-0.

Ακόμη, έχει διευθύνει στην ίδια σεζόν το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα (3-1) στην κανονική διάρκεια και το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στην Λεωφόρο επίσης στην κανονική διάρκεια της περσινής σεζόν (1-1). Ακόμη, είχε σφυρίξει στα περσινά πλέι-οφς και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (1-0) ενώ φέτος ήρθε ξανά στην χώρα και διαιτήτευσε το Παναθηναϊκός - Άρης 1-0 για την 9η αγωνιστική της Superleague. Πέρα από αυτά τα μεγάλα ματς, ήταν πέρσι και στο Ιωνικός-Ατρόμητος 2-1 στις 29/1/2022 για την 20η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι διαιτητές των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος:

Λαμία - ΠΑΟΚ (09/02-18:30), Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος, Βοηθοί: Κωστάρας και Μεϊντάνας, Τέταρτος: Τσακαλίδης, VAR: Μανούχος και Μπούξμπαουμ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός (09/02 - 20:30), Διαιτητής: Νίκολα Νταμπάνοβιτς, Βοηθοί: Τοντόροβιτς και Γιοβάνοβιτς, Τέταρτος: Φωτιάς, VAR: Γιακούμπικ και Ψαρρής

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα