Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες του Τζολάκη για βασικός με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες του Τζολάκη για βασικός με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο (vid)

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πήρε πολύ καλό βαθμό στην Τούμπα όμως ο Τζολάκης - ενόψει ΑΕΚ - έχει τα... διαπιστευτήριά του από το ματς με τον Άρη στο Novibet Κύπελλο.

Ο Πασχαλάκης είχε πρωταγωνιστικό αγωνιστικά ρόλο για τον Ολυμπιακό στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πλην όμως ενόψει ΑΕΚ την Πέμπη για το Novibet Κύπελλο υπάρχει και η λύση του Τζολάκη.

Ο Χανιώτης διεθνής γκολκίπερ έχει 9 ματς φέτος εκ των οποίων τα 4 στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Είναι ουσιαστικά τα 2 ματς με τον Ατρόμητο και τα 2 με τον Άρη. Με τον Άρη όπου στη ρεβάνς με το 0-1 ήταν κομβικότατος ειδικά με την επέμβαση πάνω στο πέναλτι του Γκρέι. Στις τέσσερις αυτές αναμετρήσεις έχει δεχθεί γκολ στις δύο. Είναι μία πρακτική που γενικά την έχει στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός.

Ο θεωρητικά ή και πρακτικά αναπληρωματικός γκολκίπερ παίζει στο Κύπελλο. Και από τη στιγμή που ο Τζολάκης είναι πιο ψηλά στην αγωνιστική ιεραρχία από τον Κρίστινσον επιλέγεται αυτός για τη 2η πιο σημαντική εγχώρια διοργάνωση μετά τη Stoiximan Super League.

Εάν ο Μίτσελ ακολουθήσει τη λογική που έχει στο Novibet Κύπελλο τότε ο υψηλόσωμος Χανιώτης θα είναι βασικός και με την ΑΕΚ την Πέμπτη στην OPAP Arena. Διαφορετικά ο Πασχαλάκης θα φορέσει γάντια βασικού σε ένα ακόμα ντέρμπι.

Σίγουρα πάντως ο Τζολάκης - που ως γνωστόν έχει κατακτήσει Κύπελλο με τον Ολυμπιακό παίζοντας ως βασικός απέναντι στην ΑΕΚ στον τελικό του Πανθεσσαλικού - έχει τις πιθανότητές του για το αρχικό σχήμα για αυτό το ματς. Ειδικά από τη στιγμή που έδωσε τα... διαπιστευτήριά του στο Άρης - Ολυμπιακός (0-1). Για αυτό διότι είχε και άλλες σημαντικές επεμβάσεις πέραν του πέναλτι που έφερε και την αποβολή του Ντόι.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα