Ολυμπιακός: Με 11άδα... Φόρεστ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με 11άδα... Φόρεστ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού είναι πιθανό να ξεκινήσει στο ματς με τον Ατρόμητο για τον θεσμό του Κυπέλλου με την ίδια 11άδα με το φιλικό με τη Φόρεστ.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός τον Χάμες - που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς - και ξεκίνησε τον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο γήπεδο Καραϊσκάκη με Τζολάκη κάτω από τα γκολκπόστ, άμυνα με Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Βρουσάι, άξονα με Εμβιλά, Κασάμι και Αγκιμπού Καμαρά και μπροστά ως τριάδα τους Μπιέλ, Φορτούνη και Αραμπί. Σαν ένα 4-3-3 με τον Φορτούνη πάντως να γυρνάει και πιο πίσω για να παίρνει τη μπάλα και να δημιουργεί.

Από αυτήν την 11άδα οι Ρέαμπτσιουκ και Αγκιμπού πήγαν λιγότερο καλά ενώ ξεχώρισαν παίκτες όπως οι Ρέτσος, Κασάμι και Φορτούνης. Ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του να έχει το ίδιο σχήμα και με τον Ατρόμητο την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο. Θυμίζουμε πως πέραν του Χάμες ο Ολυμπιακός είχε και τα προβλήματα με Μπουχαλάκη και Ανδρούτσο.

Για τον Ολυμπιακό το ματς της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη δεν αποτελεί μόνο την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Είναι και ένας αγώνας Κυπέλλου που είναι κομβικό το να βγάλει καλή εικόνα και να πάρει τη νίκη. Το δε παιχνίδι των Πειραιωτών μαζί με αυτό του Παναθηναϊκού θα είναι τα μόνα με VAR.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα