Τελικός Κυπέλλου: Έπεσαν οι υπογραφές στη σύμβαση ΕΠΟ - ΟΑΚΑ, τι ισχύει για τις κάμερες

Τελικός Κυπέλλου: Έπεσαν οι υπογραφές στη σύμβαση ΕΠΟ - ΟΑΚΑ, τι ισχύει για τις κάμερες

bet365

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ με την ΕΠΟ υπέγραψαν την απαιτούμενη σύμβαση για τον τελικό Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ενώ η αστυνομία επισημαίνει πως οι κάμερες που πρέπει λειτουργούν.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ ήταν εκείνη που ως γνωστόν ανέφερε πως η ποδοσφαιρική Οομοσπονδία αρνείται να υπογράψει το συμβόλαιο που θα διασφαλίσει ότι θα καλυφθούν οι ζημιές σε περίπτωση επεισοδίων και ότι κωλυσιεργεί σε ζητήματα όπως η ανάληψη ευθύνης για τους χώρους στάθμευσης και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά την ημέρα του αγώνα. Η προσδοκώμενη σύμβαση υπεγράφη τελικώς με κάποιες μικρές τροποποιήσεις μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΕΠΟ και καλώς εχόντων των πραγμάτων μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο με το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Τώρα σε σχέση με την ΕΛ.ΑΣ.. Υπήρξε μία επιστολή της που τόνιζε ότι δεν λειτουργούν κανονικά οι κάμερες των αποδυτηρίων των διαιτητών και των ομάδων στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση η αστυνομία θεωρεί πως στο ΟΑΚΑ λειτουργούν οι κάμερες που πρέπει. Η Αστυνομία στο έγγραφό της είχε σημειώσει πως οι τέσσερις σταθερές αναλογικές κάμερες που βρίσκονται στα αποδυτήρια διαιτητών, ομάδων και τη φυσούνα κολλάνε και άρα δεν λειτουργούν σωστά. Είχε σταθεί και σε άλλες κάμερες σε σχέση με το ΟΑΚΑ. Οι τελευταίες πληροφορίες σημειώνουν πως έχει λυθεί αυτό το ζήτημα.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα