Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ επισπεύδει τις αρκετές αλλαγές για τη νέα χρονιά

Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ επισπεύδει τις αρκετές αλλαγές για τη νέα χρονιά

bet365

Ο Ολυμπιακός μετά και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο θα δρομολογήσει πιο άμεσα τις διαφοροποιήσεις για το ρόστερ του για τη νέα σεζόν.

Από πλευράς ρόστερ ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς είχε αρχίσει να κινητοποιείται για τις αλλαγές της νέας χρονιάς, που όπως και να είχε θα ήταν αρκετές.

Το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχασαν τον στόχο του Κυπέλλου μετά τον αποκλεισμό τους από τον ΠΑΟΚ με το 1-1 στο Φάληρο θα επισπεύσει αυτές τις διαφοροποιήσεις. Η αίσθηση που παραμένει είναι πως θα επηρεαστεί και το τεχνικό επιτελείο με τον κόουτς Πέδρο Μαρτίνς και από αυτήν την αγωνιστική εξέλιξη αλλά και από την εικόνα που θα έχει στο κλείσιμο της σεζόν ο Ολυμπιακός (και ενώ βέβαια όπως έχει τονιστεί ξανά ανεπίσημα ή επίσημα ο Ολυμπιακός δεν έχει θέσει κανένα σχετικό ζήτημα).

Συγκριτικά με το λίφτινγκ της νέας σεζόν οι αλλαγές σε πρόσωπα θα επικεντρωθούν σε θέσεις - κλειδιά, όπως στα άκρα της άμυνας, στα άκρα της επίθεσης και το κέντρο. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και αλλού όμως θα ξεκινήσουν από εκεί. Ανεξάρτητα από τις περιπτώσεις των Ονιεκούρου και Λόπες - που τα δεδομένα είναι γνωστά - υπάρχουν παίκτες που έδειξαν ότι δεν μπορούν να σταθούν αγωνιστικά στον Ολυμπιακό, όπως πχ ο δεξιός μπακ Κένι Λαλά (που για ακόμα ένα ματς βγαίνει από την πλευρά του φάση με γκολ του αντιπάλου).

Όλα αυτά τα στοιχεία ήδη αξιολογούνται για να προκύψουν οι τελικές αποφάσεις για το πόσες και ποιές θα είναι οι αλλαγές. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ποιοτικές προσθήκες σε κομβικές θέσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προγραμματισμό να έχει αρχίσει σιγά σιγά να τίθεται σε εφαρμογή και κάπως έτσι το τοπίο θα ξεκινήσει να ξεκαθαρίζει για τα καλά (και για τις αποχωρήσεις και για τις προσθήκες).

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα