Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες που του δίνει την έξτρα ελπίδα και ένα μαρκάρισμα που «σήκωνε» αποβολή

Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες που του δίνει την έξτρα ελπίδα και ένα μαρκάρισμα που «σήκωνε» αποβολή

bet365

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση αλλά για συγκεκριμένο διάστημα και ο Δημήτρης Τομαράς γράφει τα συμπεράσματά του και τους πρωταγωνιστές της Τούμπας.

Με μία αντίδραση και θετική εικόνα για περίπου 20 λεπτά στο α' μέρος και για ένα μικρό διάστημα στο β' μέρος δεν είναι δυνατόν να πάρεις ένα ντέρμπι στην Τούμπα. Ειδικά δε εάν δεν είσαι αποτελεσματικός στις φάσεις που κάνεις και δεν έχεις τα απαιτούμενα άκρα άμυνας (ειδικά ο Λαλά στην Τούμπα ήταν εκ νέου αρνητικός με τον Ρέαμπτσιουκ να δείχνει πιο καλή εικόνα από τον Γάλλο χωρίς βέβαια να είναι σούπερ). Κοινώς με την εμφάνιση που είχε ο Ολυμπιακός μόνο εάν είχε αξιοποιήσει το momentum του στην επίθεση - που δεν ήταν για πολύ- θα είχε πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αυτό ακριβώς συνέβη στον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκε πολύ πιο καλά από τον ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να τον είχε... σοκάρει με τουλάχιστον ένα γκολ. Δεν συνέβη αυτό και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ βελτίωσε για τα καλά την εικόνα του και αύξησε την πίεση στο κέντρο και την άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός είχε και ένα μικρό καλό διάστημα στο β' μέρος ωστόσο φάνηκε σε κάποια στιγμή πως από τη στιγμή που τον βόλευε και το 0-0 δεν θα έλεγε όχι σε αυτό. Η εικόνα του αναμφίβολα ενόψει της ρεβάνς θα πρέπει να είναι αισθητά βελτωμένη και ενώ σίγουρα έχει το αβαντάζ της δύναμης της έδρας του Καραϊσκάκη.

Εάν υπάρχει ένας παίκτης που δίνει έξτρα επιθετική ελπίδα για τον Ολυμπιακό αυτός είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Καλές κινήσεις και μεγάλη προσπάθεια από τον άλλοτε μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ που έφτιαξε τη φάση με το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα και γενικά όσο άντεξε απείλησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τους ταλαιπώρησε. Από εκεί και πέρα σίγουρα ο Ολυμπιακός θα ήθελε να πάρει αρκετά παραπάνω πράγματα από παίκτες όπως ο Μαντί Καμαρά ή και ο Τικίνιο.

Ο επαναληπτικός θα είναι μία σκληρή... μάχη και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βγάλει ακόμα παραπάνω τσαγανό, πείσμα και αποτελεσματικότητα για αυτό το ματς. Προσωπικά συνεχίζω να θεωρώ πως ένας σοβαρός, συγκροτημένος και πειθαρχημένος Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση για τον τελικό.

ΜΑΝΩΛΑΣ

Ανεπαρκής για τέτοιο ματς ο Ιταλός Κίφι

Άσχετα με το αγωνιστικό σκέλος - όπου για να είμαστε σωστοί και δίκαιοι ο Ολυμπιακός είχε απλά κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι και δεν... έπνιξε τον αντίπαλό του και όπου και ο ΠΑΟΚ είχε σημαντικές / καλές στιγμές για να σκοράρει - ο Ιταλός Κίφι στα δικά μου μάτια δεν διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι της Τούμπας ειδικά στο πειθαρχικό σκέλος. Δεν έδειξε να στέκεται καλά στο ματς.

Έδειξε ανεπαρκής για τέτοιο παιχνίδι. Μία χαρακτηριστική φάση είναι αυτή του 26ου λεπτού. Ο Άκπομ πάει πολύ άσχημα πάνω στο γόνατο του Μανωλά και μετά αντιδρά και έντονα για να δεχθεί την κίτρινη κάρτα. Εάν δούμε πιο προσεκτικά τη φάση αυτή είναι στιγμή που «σηκώνει» αποβολή για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα το ματς της Τούμπας είχε τις στιγμές του χωρίς όμως να είναι ένα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που μας ξετρέλανε αγωνιστικά και θα το θυμόμαστε για πάντα.

Υ.Γ. Καλό Πάσχα σε όλους και όλες με υγεία και προσωπική ευτυχία. Το να είναι όλοι οι άνθρωποι καλά στις μέρες μας είναι το σημαντικότερο.

Υ.Γ. 2 Πολύ όμορφη η στιγμή με τον πιτσιρικά Λέανδρο, που βίωσε τη χαρά να βρεθεί ξανά στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, του ΠΑΟΚ. Αυτές οι κινήσεις και οι πρωτοβουλίες (πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ στην προκειμένη περίπτωση) πρέπει πάντα να επικροτούνται.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.