ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια στον ημιτελικό της Τούμπας (vid)

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια στον ημιτελικό της Τούμπας (vid)

bet365

O αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε οριστικά νοκ άουτ από τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χωρίς τον Αντρέ Βιεϊρίνια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό το βράδυ της Μ. Πέμπτης (21/4 – 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε και πάλι να μην ανακοινώσει και δημοσιοποιήσει την αποστολή που αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου περνάει από την Τούμπα. Εκεί που την Μ. Πέμπτη (21.04) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ένα τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση με τα προηγούμενα για πρωτάθλημα κι Ευρώπη που θέλει ειδική προσέγγιση και με αστερίσκο τον κανονισμό των εκτός έδρας γκολ που είναι σε ισχύ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση που περιελάμβανε τακτική, στατικές φάσεις, οικογενειακό δίτερμα κι έμφαση στις λεπτομέρειες που αποδεικνύονται ιδιαίτερα κομβικές σε μεγάλα παιχνίδια.

Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν με θεραπείες και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου , όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης που βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης».

@Photo credits: PAOK FC
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα