Παναθηναϊκός – Λαμία: Και στο βάθος ΟΑΚΑ

Newsroom
Παναθηναϊκός – Λαμία: Και στο βάθος ΟΑΚΑ

bet365

Από την Λεωφόρο αρχίζουν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Λαμία. Οι «πράσινοι» είναι το φαβορί και θέλουν να το δείξουν, με τους «κυανόλευκους» να είναι έτοιμοι να παλέψουν για την μεγάλη έκπληξη.

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω Πάσχα, τα βλέμματα όλων πάνε στο Κύπελλο και τους ημιτελικούς. Ο αγώνας που ανοίγει την αυλαία είναι αυτός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λαμία (19:00) στην Λεωφόρο. Μια αναμέτρηση που έχει φαβορί και δεν είναι άλλο από τους «πράσινους». Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το μεγάλο φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Από την άλλη οι «κυανόλευκοι» είναι λογικό να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην μάχη με τον Απόλλωνα για την αποφυγή του υποβιβασμού μετά την ήττα από τον Ιωνικό. Αυτή την στιγμή το συγκρότημα του Τζιανλούκα Φέστα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς, έναν παραπάνω από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και θέλει να μην υποβιβαστεί και να παλέψει για την σωτηρίας της με τον δεύτερο της Super League 2.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ούτε το ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί εύκολα, ούτε το ότι η Λαμία θα κάτσει να χάσει. Μιλάμε για έναν ημιτελικό Κυπέλλου, την διοργάνωση των εκπλήξεων και μένει να δούμε αν θα έχουμε ακόμα μία. Όσον αφορά το πως έφτασαν στα ημιτελικά, οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στα προημιτελικά την Αναγέννηση Καρδίτσας επικρατώντας με 4-0 στη Λεωφόρο και 1-0 στη Καρδίτσα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έκαναν την μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός τον Άρη, με το πρώτο ματς στο Βικελίδης να τελειώνει χωρίς γκολ και στο δεύτερο οι Λαμιώτες να επικρατούν με 1-0 με γκολ του Τζανετόπουλου δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης.

Πάμε στα αγωνιστικά. Ο Παναθηναϊκός θα έχει και πάλι στη σύνθεσή του τον Χουάνκαρ, καθώς η έφεση των «πράσινων» για την τιμωρία 3 αγωνιστικών έγινε δεκτή. Αναλυτικά οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Από την πλευρά του ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει στον τραυματία Αντέτζο, εκ νέου έμειναν εκτός οι Αραμπούλι, Ανχελ Μαρτίνεθ, στο πλαίσιο του rotation δεν είναι στην αποστολή ο Γκαραβέλης, ενώ σε σχέση με το πρόσφατο ματς κόντρα στον Ιωνικό εκτός έμεινε ο Βέλλιος και τη θέση του πήρε ο Ρόμανιτς.

Ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε τους εξής: Τρόπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς και Μανουσάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα