Οριστικό: Δεν γίνεται το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Δημήτρης Τομαράς
Οριστικό: Δεν γίνεται το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

bet365

Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας δεν θα γίνουν την Τετάρτη αθλητικές δράσεις σε Αττική και συνολικά σε 4 Περιφέρειες, κάτι που σημαίνει πως δεν διεξάγεται και το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στην απόφαση 'Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022' (ΦΕΚ Β' 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Όπερ αυτό σημαίνει πως δεν θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός στο Κύπελλο καθώς και ότι άλλο υπάρχει σε αυτές τις Περιφέρειες. Ωστόσο για το Λαμία - Άρης που είναι στον Νομό Φθιώτιδας δεν φαίνεται να υπάρχει σχετική πρόβλεψη, άρα θα γίνει κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 26.01.2022 αγώνα της 2ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό.

Η απόφαση πάρθηκε σε εφαρμογή της απόφασης του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας , σύμφωνα με την οποία κηρύσσεται κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας περιοχών της επικράτειας για την Τετάρτη 26.01.2022 και προβλέπεται αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ν. Αιγαίου καθώς και στις Π.Ε. Βοιωτίας, Ευβοίας της Περιφ. Στ. Ελλάδος.

ΕΓΓΡΑΦΟ

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα