Λουτσέσκου: «Η πίεση είναι στην ΑΕΚ» (vid)

Λουτσέσκου: «Η πίεση είναι στην ΑΕΚ» (vid)

Newsroom
 Λουτσέσκου: «Η πίεση είναι στην ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ σχολίασε πως η Ενωση θα έχει μεγαλύτερη «πίεση» στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Για το αποψινό (19/1) 0-0 με την ΑΕΚ αλλά και τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο κανάλι του ΠΑΟΚ, ύστερα από τη «λευκή» ισοπαλία της Τούμπας. «Αρχικά θέλω να τονίσω κάτι που μου προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη, βλέποντας την ΑΕΚ να παίζει με νοοτροπία μικρής ομάδας, νομίζω δεν διέφερε καθόλου με ομάδες που παίζουν χαμηλότερα όσον αφορά την δυναμικότητα. Δεν περίμενα μια ομάδα από τις top του πρωταθλήματος να παίζει με αυτό τον τρόπο. Τώρα η πίεση είναι στην ΑΕΚ, γιατί με ένα γκολ που μπορεί να δεχθούν, θα διαχειριστεί δυσκολότερα την πίεση από ότι αναμένουμε», είπε αρχικά.

Και μετά αναφέρθηκε στους χώρους που βρήκε η Ενωση. «Συνδέετε άμεσα με αυτό που αναφέραμε πριν. Ήμασταν η ομάδα που ήταν συνεχώς στην επίθεση και είναι λογικό να είμαστε εκτεθειμένοι , οπότε ήταν λογικό η ΑΕΚ να χτυπήσει στην κόντρα και να κάνει ευκαιρίες».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το rotation που έκανε. «Οι αλλαγές και ότι προέκυψε έχει να κάνει με το γεγονός ότι έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Νομίζω ότι οι επιλογές δικαίωσαν την παρουσία τους. Από εκεί και πέρα σε ένα τέτοιο παιχνίδι έχεις και το μυαλό σου να μην δεχθείς ένα γκολ. Η πίεση είναι στην ΑΕΚ και με το σκορ στο 0-0 ένα γκολ θα περιπλέξει τα πράγματα για αυτούς, δίνοντας σε εμάς το προβάδισμα».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα