Κρίστινσον στο Gazzetta: «Είμαι εδώ για να τα καταφέρω, χαρούμενοι για τη διαφορά στην κορυφή αλλά δεν σταματάμε» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Κρίστινσον στο Gazzetta: «Είμαι εδώ για να τα καταφέρω, χαρούμενοι για τη διαφορά στην κορυφή αλλά δεν σταματάμε» (vid)

bet365

Ο 32χρονος διεθνής Ισλανδός έπαιξε βασικός σε έναν ακόμα αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και μίλησε στο Gazzetta για τους στόχους του και τη συνέχεια των Πειραιωτών.

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον στη δεύτερη φετινή συμμετοχή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κράτησε το μηδέν στην εστία του. Ο Ισλανδός έχει καταγράψει επτά συμμετοχές στους Ερυθρόλευκους και προφανώς έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι παίρνει ξανά ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο ίδιος μίλησε στο Gazzetta μετά το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός στο Καραϊσκάκη για τα ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, το πρωτάθλημα, τους αγώνες με την Αταλάντα αλλά και τα ελληνικά κρασιά που εξάγει στην Ισλανδία με τη γυναίκα του.

- Δεύτερο παιχνίδι για σένα ως βασικός στο Κύπελλο φέτος με τον Ολυμπιακό απέναντι στον Λεβαδειακό. Πως ένιωσες για το ματς και πως πήγε για εσάς;

Ναι ένιωσα καλά. Κάναμε τη δουλειά που έπρεπε στο γήπεδο και αυτό που έπρεπε και αυτό ήταν το πιο σημαντικό.

- Γιατί θεωρείς ότι δυσκολευτήκατε στο πρώτο παιχνίδι στη Λιβαδειά;

Δεν είναι εύκολο να πω το γιατί. Μπορεί να έχει να κάνει με πολλούς λόγους. Ήταν όμως δύο ματς και κάναμε τη δουλειά μας και αυτό είναι μόνο που μετράει.

- Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα στο πρωτάθλημα. Τι σημαίνει αυτό για εσάς και τι πρέπει να κάνετε το 2022;

Ναι σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν σταματάμε παρά τη διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας. Να είμαστε συμπαγείς, δυνατοί, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προχωράμε.

- Πως βλέπετε τα δύο δύσκολα ματς με την Αταλάντα; Τα σκέφτεστε;

Το δίχως άλλο είναι δύο δύσκολα και σκληρά ματς. Θα είναι ένας δύσκολος πρώτος αγώνας αλλά και 2ος όμως εμείς θα τα σκεφτούμε αυτά τα παιχνίδια όταν θα έρθουν.

- Άρα όλα στην ώρα τους.

Θα επικεντρωθούμε σε αυτά όταν θα είναι η ώρα. Μέχρι τότε θα έχουμε άλλα σημαντικά ματς όποτε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί. Να παίξουμε δυνατά και να είμαστε δυνατοί.

- Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι σε σχέση με τον Ολυμπιακό;

Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου, να τα καταφέρω και να κάνω αυτό που πρέπει. Δουλεύω κάθε φορά όσο πιο καλά και σκληρά μπορώ, δουλεύω γενικά σκληρά και περιμένω και ελπίζω να πάρω και άλλες ευκαιρίες από τον κόουτς και να συνεχίσω.

- Έχετε όμως με τη γυναίκα σου και επιχείρηση εκτός ποδοσφαίρου με ελληνικά κρασιά που στέλνετε στην Ισλανδία.

(χαμογελάει) Ναι σε ευχαριστώ για αυτό (για το ενδιαφέρον). Ναι πηγαίνουν καλά στην Ισλανδία. Κυρίως η γυναίκα μου ασχολείται με αυτό. Με λάδια και άλλα ελληνικά προϊόντα που προσπαθούμε να εξάγουμε στην Ισλανδία. Έχουμε... συστήσει τα προϊόντα αυτά στους Ισλανδούς και πηγαίνει πολύ καλά όλο αυτό. Ελπίζω η γυναίκα μου να συνεχίσει να κάνει πολύ καλά αυτή τη δουλειά και να νιώθουμε καλά.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα