Ο Κρίστινσον με τη σύζυγό του Σάντρα εξάγουν ελληνικά κρασιά στην Ισλανδία

Ο Κρίστινσον με τη σύζυγό του Σάντρα εξάγουν ελληνικά κρασιά στην Ισλανδία

Δημήτρης Τομαράς
Ο Κρίστινσον με τη σύζυγό του Σάντρα εξάγουν ελληνικά κρασιά στην Ισλανδία

bet365

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μαζί με τη σύντροφό του Σάντρα ασχολούνται με τα ελληνικά κρασιά και έχουν λατρέψει τη χώρα μας.

Το portal mbl.is παρουσίασε το σχετικό θέμα με τον Κρίστινσον, τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, και τη σύζυγό του και δικηγόρο Σάντρα Στειναρσντότιρ. Έχοντας γνωρίσει την Ελλάδα από το 2018 άρχισαν φέτος το καλοκαίρι να εξάγουν ελληνικά κρασιά στην Ισλανδία και σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο και με άλλα προϊόντα της χώρα μας.

Τα κρασιά αυτά είναι διαδικτυακά διαθέσιμα στο Vínbúðin και το grískvín.com. Η Σάντρα μιλώντας στο συγκεκριμένο ισλανδικό ΜΜΕ σχολίασε πως «αφότου πρωτοήρθαμε στην Ελλάδα είδαμε την ποιότητα των ελληνικών κρασιών. Η άποψή μας είναι πως είναι τα κορυφαία. Αφότου γευθήκαμε τα κρασιά στην Ελλάδα και μετά είδαμε εάν πωλούνται στην Ισλανδία. Αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε πώληση ελληνικών κρασιών στο Vínbúðin και έτσι μας ήρθε η ιδέα».

Το ζευγάρι μένει με τον γιο τους Σκαρπέοιν Χάρι και τον σκύλο τους Φρόστι στη Γλυφάδα. Η Σάντρα υπογραμμίζει μάλιστα πόσο ωραία είναι στην περιοχή αυτή και πόσο καλό είναι να ζεις εκεί. Μάλιστα ανέλυσε στις δηλώσεις της και την ιστορία των ελληνικών κρασιών και ότι υπάρχουν πάνω από 1.200 οινοποιεία στην Ελλάδα και πως το ελληνικό κρασί πωλείται σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα ανέφερε και από που προμηθεύονται το κρασί που εξάγουν στην Ισλανδία (από τον κ. Γιάννη και την επιχείρηση Σιγάλα). Η Σάντρα συνολικά είναι ενθουσιασμένη από τα ελληνικά προϊόντα, τη ζωή στην Ελλάδα και τον ελληνικό ήλιο.


Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED