Λαμία: «Χωράφι» το γήπεδο, συναίνεσε ο Ιωνικός για να γίνει το ματς

Newsroom
Λαμία: «Χωράφι» το γήπεδο, συναίνεσε ο Ιωνικός για να γίνει το ματς

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο της Λαμίας και έτσι δημιουργούνται ερωτηματικά για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ τη Δευτέρα.

Το γήπεδο στο ΔΑΚ Λαμίας περισσότερο θυμίζει «χωράφι» παρά γήπεδο. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά ο Ιωνικός συναίνεσε για να γίνει εκεί το ματς του Κυπέλλου για να μην έχει συνέπειες η Λαμία. Πάντως σύμφωνα με την εικόνα του γηπέδου υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά για το Λαμία - ΠΑΣ την προσεχή Δευτέρα για το πρωτάθλημα.

Να τονιστεί πως ο διαιτητής του αγώνα, Σπύρος Ζαμπαλάς, είχε επιφυλάξεις και εξέφρασε αντιρρήσεις για να γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας το παιχνίδι όταν επιθέωρησε τον αγωνιστικό χώρο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα