ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς σκόραρε με φάουλ στις καθυστερήσεις και πανηγύρισε με «κλειστά αυτιά», όπως ακριβώς και στη Λεωφόρο!

Γιάννης Σερέτης
ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς σκόραρε με φάουλ στις καθυστερήσεις και πανηγύρισε με «κλειστά αυτιά», όπως ακριβώς και στη Λεωφόρο!

bet365

Ιδιο γκολ, στο ίδιο χρονικό σημείο και ίδιος πανηγυρισμός από τον Γιασμίν Κούρτιτς στη Λεωφόρο και στο Αλκαζάρ μέσα σε 22 μέρες...

Να σκοράρεις στις καθυστερήσεις δεν είναι δα και η μεγαλύτερη σύμπτωση. Κι ας είναι χαφ και όχι επιθετικός ο Γιασμίν Κούρτιτς! Να σκοράρεις όμως δυο φορές σε 22 ημέρες α) σε εκτός έδρας ματς β) στις καθυστερήσεις των αγώνων γ) με φάουλ;

Και να πανηγυρίζεις με τον ίδιο τρόπο (με «κλειστά αυτιά» προς την κερκίδα των οπαδών του αντιπάλου - γηπεδούχου»); Ναι, αυτό είναι φοβερή σύμπτωση. Ολα εκτός από τον πανηγυρισμό, βέβαια, τον οποίο ο Σλοβένος μέσος δεν έκανε συμπτωματικά. Ούτε στη Λεωφόρο, όταν «κλείδωσε» τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με το εκπληκτικό του φάουλ στο 93', ούτε στο «Αλκαζάρ», όταν ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ εναντίον της ΑΕΛ στο 95'.

Ο Κούρτιτς πανηγυρίζει το γκολ του στη Λεωφόρο

Μετά τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού ο σπεσιαλίστας των φάουλ Κούρτιτς είχε πει: «Το γήπεδο είχε φασαρία. Όμως είναι ένας πανηγυρισμός που γίνεται όταν το αίμα βράζει. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κάποιον. Θέλω να τους ευχηθώ να έχουν μια καλή σεζόν. Δεν είχα πρόθεση να προκαλέσω. Είναι ένας πανηγυρισμός χωρίς να σημαίνει κάτι». Προφανώς ούτε στο «Αλκαζάρ» είχε κακή πρόθεση. Αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο καυτή η κερκίδα, αλλά ήταν η διαγραφή της ήττας στην τελευταία φάση που τον εξίταρε.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα