Συνάντηση Καραπατάκη - Πραστίτη την προσεχή Παρασκευή
ΑΕΚ Λάρνακας και Ανόρθωση θα δώσουν ραντεβού την ερχόμενη Παρασκευή (1/11), με σκοπό να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Παρόντες θα είναι και οι πρόεδροι, Καραπατάκης και Πραστίτης.
Για το καλό του... συνόλου αλλά και το δικό τους, ΑΕΚ Λάρνακας και Ανόρθωση αποφάσισαν να συναντηθούν την προσεχή Παρασκευή (1/11) το πρωί. Ο λόγος είναι φυσικά η «ένταση» που επικρατεί μεταξύ των δυο συλλόγων το τελευταίο διάστημα.
Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει το κλίμα και «να τα βρουν», οι δυο ομάδες αποφάσισαν να συνομιλήσουν, παρουσία και των δυο προέδρων, Άντρου Καραπατάκη και Κυριάκου Πραστίτη.
@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
