Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Δημητρίου

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Δημητρίου

Gazzetta team
Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Δημητρίου

bet365

Μετά από τρία χρόνια στην Γερμανία η Χαρά Δημητρίου επιστρέφει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» έχει ως εξής: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Χαρά Δημητρίου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

H 29χρονη που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, μετά από τρία χρόνια πολύ καλής παρουσίας στην γερμανική, Vfl Sindelfingen, είναι έτοιμη για την δεύτερη θητεία της στα... ασπρόμαυρα.

Στην πρώτη της θητεία με τον ΠΑΟΚ, κατέκτησε πολλούς τίτλους και διακρίσεις, πράγμα που έχει ως στόχο και στην δεύτερη θητεία της, μαζί με την Ευρωπαϊκή καταξίωση.

Μετά την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, η Χαρά Δημητρίου δήλωσε:

«Νιώθω πως γύρισα και πάλι στο σπίτι μου, μετά από τρία χρόνια στο εξωτερικό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που γύρισα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον δυνατό και δύσκολο όμιλο του Women's Champions League. Είναι σημαντικό να δέσουμε σαν ομάδα και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην κορυφαία Διασυλλογική διοργάνωση. Όσον αφορά την Ελλάδα... πρωτάθλημα και κύπελλο!».

Καλώς όρισες και πάλι Χαρά! Πάμε ΠΑΟΚ»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα