Απορρίφθηκε η ένσταση της Ηλιούπολης κατά του Πανιώνιου

Απορρίφθηκε η ένσταση της Ηλιούπολης κατά του Πανιώνιου

bet365

Στο κενό έπεσε η ένσταση της Ηλιούπολης κατά του Πανιωνίου για αντικανονική συμμετοχή του Γιάννη Κοντοέ. Παραμένει η βαθμολογία όπως έχει. Περισσότερα σε λίγο.

Η Ηλιούπολη είχε καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Γιάννη Κοντοέ στον αγώνα με τον Πανιώνιο για το γεγονός πως υπήρχε πρόβλημα με το φύλο αγώνα στην αναμέτρηση των «κυανέρυθρων» με τον Εθνικό κάτι που σήμαινε πως ο Κοντοές δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής αφού ως αρχηγός θα έπρεπε να τιμωρηθεί

Από την πλευρά τους οι Νεοσμυρνιώτες υποστήριξαν πως δεν είχε κοινοποιηθεί καμία τιμωρία του παίκτη τους, κάτι που ρητά αναφέρει ο κανονισμός ότι θα πρέπει η όποια απόφαση τιμωρίας να κοινοποιηθεί στην ομάδα, και ως εκ τούτου μπορούσε να αγωνιστεί κανονικά. Η Ηλιούπολη είχε κάνει ένσταση ζητώντας από την πλευρά της να της κατοχυρωθεί το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 1-1, σε ένα ματς που είχε σημαδευτεί από επεισόδια.

Αυτό σημαίνει πως η βαθμολογία στον 6ο όμιλο δεν αλλάζει με την Ηλιούπολη να είναι μεν πρώτη και τον Πανιώνιο δεύτερο μια διαφορά δύο βαθμών, αλλά με τους «κυανέρυθρους» να έχουν ένα ματς λιγότερο, αυτό με το Μοσχάτο το οποίο είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον Ιστορικό κι έχει οριστεί για την Τετάρτη (26/5).

Διαβάστε επίσης:

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα