Πόρος: «Βράζουν» με τον Εντινγκά, δεν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο

Newsroom
Πόρος: «Βράζουν» με τον Εντινγκά, δεν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο

bet365

Αν και ο Ντελβίν Εντινγκά ήταν η μεγάλη... βόμβα του Πόρου, εν τέλει ο ποδοσφαιριστής δεν βρέθηκε ποτέ στο αεροδρόμιο παρά την προγραμματισμένη άφιξή του.

Ο ΑΟ Πόρου της Γ' Εθνικής προχώρησε σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή πριν λίγες μέρες, καθώς έκανε γνωστό πως υπήρξε συμφωνία με τον Ντελβίν Εντινγκά.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακό και Παναιτωλικό ήταν να βρεθεί το βράδυ της Κυριακής (29/01) στο Ηράκλειο αλλά φαίνεται πως είναι άφαντος, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσε η ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΑΟΑΝ κι ενώ ήμασταν καθ' οδόν από τον Άγιο Νικόλαο για το αεροδρόμιο Ηρακλείου για να υποδεχθούμε τον Ντελβίν Εντινγκά ο ποδοσφαιριστής είναι άφαντος! Στις συνεχείς κλήσεις μας δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε με τίποτα κι ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει να έρθει απόψε Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην Κρήτη κι έχει στην κατοχή του τα εισιτήρια από Παρίσι για Ηράκλειο μέσω Αθηνών. Μπορεί να μετράμε λίγα χρόνια ζωής ως σωματείο αλλά έχουμε ΗΘΟΣ και δεν είμαστε ΨΕΥΤΕΣ! Την Δευτέρα (30/01) ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαργιωτάκης θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία της συμφωνίας με τον παίκτη και της θετικής απάντησης που είχε δώσει στον ίδιο προκειμένου να έρθει στην ομάδα»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα