Προοδευτική-Πανελευσινιακός: Τρέλα στον Κορυδαλλό για ένα γεμάτο «Κλουβί»

Προοδευτική-Πανελευσινιακός: Τρέλα στον Κορυδαλλό για ένα γεμάτο «Κλουβί»

bet365

Ο Κορυδαλλός ζει και αναπνέει για το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Προοδευτική-Πανελευσινιακός όπου και θα κριθεί ο πρωταθλητής!

Γενική είσοδος 5 ευρώ, 200 εισιτήρια των 2 ευρώ και δωρεάν είσοδος για τους μαθητές. Οι φίλοι της Προοδευτικής αναμένεται να γεμίσουν το «Κλουβί» την ερχόμενη Κυριακή για το ματς με τον Πανελευσινιακό, όπου ο νικητής θα πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή και θα πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Super league 2.

Οι «βυσσινί» μετά τη... γκέλα και την ισοπαλία στο Κερατσίνι παίζουν τα ρέστα τους απέναντι στην ομάδα της Ελευσίνας, που μπορούν με νίκη να πάρουν την 1η θέση.

Η βαθμολογία αυτήν τη στιγμή, βρίσκει την Προο στην κορυφή με 42 βαθμούς, 2ος είναι ο Πανελευσινιακός με 40 και ο Εθνικός είναι στους 39 βαθμούς. Για τους γηπεδούχους φυσικά κάνει κι η ισοπαλία.

Η ενημέρωση για τα εισιτήρια:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα