Μειώθηκαν και άλλο οι ελπίδες του Πανιωνίου για πιθανή άνοδο στην SL2

Μειώθηκαν και άλλο οι ελπίδες του Πανιωνίου για πιθανή άνοδο στην SL2

bet365

Οι 28 από τις 36 ομάδες της νέας SL2 κατέθεσαν την εγγυητική επιστολή των 150.000 ευρώ και πλέον μειώνονται οι ελπίδες για τον Πανιώνιο να πάρει την θέση κάποιας εκ των ομάδων που θα δήλωναν αδυναμία συμμετοχής.

Στον Πανιώνιο περίμεναν να δούνε αν θα υπάρξει πρόβλημα με κάποια από τις 36 ομάδες της SL2 όσον αφορά την εγγυητική επιστολή των 150.000 και τα νέα δεν είναι τόσο ευχάριστα σε πρώτο στάδιο για τους «κυανέρυθρους».

Και αυτό γιατί οι 28 από τις 36 ομάδες της νέας διευρυμένης SuperLeague 2 κατέθεσαν όλες κανονικά εγγυητικές επιστολές. Από τις υπόλοιπες οκτώ που δεν έχουν καταθέσει είναι οι τέσσερις ομάδες Β' (Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού) που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, και οι τέσσερις των μπαράζ της Γ' Εθνικής, Κηφισιά, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρόδοτος και Ορφέας Ξάνθης.

Από τις τέσσερις αυτές Κηφισιά και Αναγ. Καρδίτσας θα καταθέσουν κανονικά, ενώ αναμένεται τι θα κάνουν οι άλλες δύο. Ήδη πάντως, ο πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης έχει δηλώσει ότι δεν έχει τα χρηματα. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν προθεσμία να καταθέσουν την εγγυητική μέχρι τις 31 Ιουλίου αφού λόγω ότι τα μπαράζ ολοκληρώθηκαν αρκετά αργότερα τους έχει δοθεί παραπάνω χρόνος για να συγκεντρώσουν τα χρήματα.

Να πούμε εδώ πως σε περίπτωση που τελικά ο Ορφέας δεν καταθέσει τα χρήματα, τότε την θέση του μπορεί να διεκδικήσει ο Αχέρων Καναλακίου που τερμάτισε τρίτος στον Βόρειο όμιλο των μπαράζ.

Βέβαια, επειδή στο ελληνικό πρωτάθλημα και με τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν δεν αποκλείεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κάποια ομάδα να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής και να ανοίξει ο δρόμος για τον Πανιώνιο, αλλά με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα ο Ιστορικός θα βρεθεί στην SL2. Για τον λόγο αυτό ήδη έχει δοθεί η εντολή στο νομικό τμήμα της ομάδας να δηλώσει συμμετοχή μέχρι τις 2 Αυγούστου (όταν και λήγει η προθεσμία) στην Γ' Εθνική.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα