Επική πρόκριση για την Εθνική Νέων Futsal στο Κάουνας! (vid)

Επική πρόκριση για την Εθνική Νέων Futsal στο Κάουνας! (vid)

Gazzetta team
Επική πρόκριση για την Εθνική Νέων Futsal στο Κάουνας! (vid)

bet365

H Εθνική Νέων του Futsal, κατάφερε να πάρει μια μεγαλειώδη πρόκριση για την επόμενη προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων. Για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ήθελε μόνο νίκη απέναντι στην Ανδόρα και κατάφερε να την πάρει με 4-3, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με επτά βαθμούς και απολογισμός δυο νίκες (με Λιθουανία και Ανδόρα) και μια ισοπαλία (με Μαυροβούνιο).
Οι διεθνείς μας κατάφεραν να φτάσουν σε μια τεράστια νίκη. Το ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται για την γαλανόλευκη, η οποία κοιτάζει πλέον το επόμενο βήμα με αντιπάλους όπως η Λευκορωσία, η Ρωσία και η Τσεχία.
Η Εθνική προηγήθηκε με 2-0 στα πρώτα λεπτά. Ο Αλμπίνο στο 7′ πέτυχε αυτογκόλ και στο επόμενο λεπτό ο Γκεγκάι διπλασίασε τα γκολ της Εθνικής μας. Ο Σεγκούρα στο 16′ μείωσε για την Ανδόρα και το 2-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Βαλβέρδου στο έκτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ισοφάρισε σε 2-2 και το σκορ έδινε πρόκριση στην Ανδόρα. Ο Γκεγκάι όμως στο 30′ έκανε το 3-2, με τον ίδιο να πετυχαίνει ένα λεπτό μετά το 4-2. Ο Βαλβέρδου στο 33′ μείωσε στο γκολ την διαφορά και στα επόμενα λεπτά η Εθνική μας έπρεπε να προστατεύσει το προβάδισμά της & ενώ η Ανδόρα να ισοφαρίσει και να προκριθεί. Εν τέλει όμως η Εθνική πήρε την μεγάλη νίκη - πρόκριση!

 

Τελευταία Νέα