Καζίας: «Να κηρύξει απεργία ο ΠΣΑΠ»

Καζίας: «Να κηρύξει απεργία ο ΠΣΑΠ»

Gazzetta team
Καζίας: «Να κηρύξει απεργία ο ΠΣΑΠ»

bet365

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Τάσος Καζιάς, δήλωσε πως ο ΠΣΑΠ πρέπει να κηρύξει απεργία για την μη έναρξη των κατώτερων κατηγοριών.

Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis:

«Πάνω από 1.500 οικογένειες περιμένουν, ώστε οι εργαζόμενοι να αγωνιστούν, να μπορέσουν να εξελιχθούν και να αποκομίσουν υπεραξία. Είμαστε οκτώ - εννέα μήνες σε απραξία. Κάναμε τέσσερις μήνες προετοιμασία και είμαστε οι μόνοι στην Ευρώπη που δεν αγωνιζόμαστε.

Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολη χρονιά λόγω τηλεοπτικού συμβολαίου και χορηγιών που σταμάτησαν. Αυτά τα προβλήματα έπρεπε να στηρίξουν οι μεγάλες ομάδες. Διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε η πρόταση του ΟΦΗ. Ως Ένωση έχουμε κάνει κι εμείς ενέργειες και περιμένουμε χρήματα από την UEFA. Τα έσοδα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που πρότεινε ο ΟΦΗ και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό. Να λέμε αυτό που μπορούμε και είναι εφικτό. Υπήρξε θετική σκέψη από τον ΟΦΗ, αλλά να λέμε κάτ εφικτό.

Πίεση δεν μπορεί να υπάρξει για οικονομική στήριξη. Το προϊόν είναι ένα. Αν θέλουμε «παρίες» είναι λάθος. Ο ΠΣΑΠ έπρεπε να το διαχειριστεί αλλιώς. Ένα λεπτό δεν λέει κάτι, ίσως λέει το 90λεπτο. Θα μπορούσε να γίνει απεργία. Όλα τα μέλη του είναι ισότιμα. Τα μέλη του δεν θα έλεγαν όχι για να ασκηθεί έτσι πίεση. Αυτή είναι η σκέψη η δική μας. Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να πει να μην παίξουμε, αφού δεν παίζουν και οι άλλοι. Είναι λάθος σκεπτικό να λέμε η μία ΠΑΕ να βοηθήσει την άλλη οικονομικά. Αυτά είναι ανέφικτα».

Για τον αποκλεισμό των ομάδων της Football League από το Κύπελλο: «Να συζητάμε ότι η διαφοροποίηση έχει να κάνει με μία αγωνιστική διαφορά; Ιστορικές και μεγάλες ομάδες αυτά τα παιχνίδια περιμένουν. Μας κόβεται και αυτό... Ποια τηλεοπτική στέγη θα βρει πρωτάθλημα 2,5 μηνών; Θα πάμε σε άλλες διαδικασίες αναδιάρθρωσης ούτως ή άλλως».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα