Πρόκριση με τεσσάρα η Λέστερ! (vids)

Gazzetta team
Η Λέστερ διέλυσε τη Στόουκ με 4-0 στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και πήρε εύκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Με... ζόρι η Έβερτον, αποκλεισμός για Γουέστ Μπρομ.

Η Λέστερ ήταν εξαιρετική διέλυσε με 4-0 εκτός έδρας τη Στόουκ και βρέθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. O Τζάστιν στο 34' άνοιξε το σκορ, ο Ολμπράιτον στο 59' πέτυχε το 2-0, με τον Πέρεθ να βρίσκει δίχτυα στο 79'. Ο Μπαρνς στο 81' διαμόρφωσε το 4-0.

Η Έβερτον ίδρωσε απέναντι στην Ρόδεραμ και χρειάστηκε και το ημίωρο της παράτασης για να καταφέρει η ομάδα του Αντσελότι να πάρει την πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με το τελικό 2-1.Ο Τοσούν σκόραρε έπειτα από 433 ημέρες και άνοιξε το σκορ για την Έβερτον. Ωστόσο, ο Ολοσούντε έφερε το ματς στα ίσα. Η Έβερτον πίεσε ασφυκτικά, αλλά τα κατάφερε στο... 93' με τον Ντουκουρέ. Η Τσόρλεϊ έκανε τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας 2-0. Θυμίζουμε, πως βρέθηκε απέναντι με παίκτης της U-23 και U-18 της Ντέρμπι λόγω της καραντίνας στην οποία μπήκε η πρώτη ομάδα και ο τεχνικός της, Γουέιν Ρούνεϊ. Η ουραγός της Πρέμιερ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπρίστολ Ρόβερς με το τελικό 3-2. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έφτασε στο 1-0 επί της Κάρντιφ, ενώ αποκλείστηκε η Μπλάκμπερν από την Ντονκάστερ με το τελικό 1-0.

Η Μπέρνλι βρέθηκε μια ανάσα από τον αποκλεισμό όμως ισοφάρισε στο 90’ και στα πέναλτι απέκλεισε την Μίλτον Κέινς Ντονς. Ο Βίντρα σκόραρε στις καθυστερήσεις (1-1) και στη ρώσικη ρουλέτα επικράτησε 4-3. Η Φούλαμ χρειάστηκε δυο γκολ στην παράταση για να περάσει το εκτός έδρας εμπόδιο της ΚΠΡ. Ο Ριντ στο 104' και ο Κεμπανο στο 105' διαμόρφωσαν το 2-0. Αποκλεισμός στα πέναλτι για τη Γουέστ Μπρομ, με τη Μπλάκπουλ να επικρατεί με 3-2 στη ρώσικη ρουλέτα (2-2 κ.α.)

Έβερτον – Ρόδεραμ 2-1

Τσόρλεϊ – Ντέρμπι Κάουντι 2-0

Μπόρχαμ – Μίλγουολ 0-2

Έβερτον – Ρόδεραμ 2-1

Λούτον – Ρέντινγκ 1-0

Νόριτς – Κόβεντρι 2-0

Νότιγχαμ Φόρεστ – Κάρντιφ 1-0

Τσόρλεϊ – Ντέρμπι 2-0

Μπλάκμπερν – Ντονκάστερ 0-1

Μπόρνμουθ – Όλνταμ 4-1

Μπρίστολ Ρόβερς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-3

Έξετερ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-2

ΚΠΡ - Φούλαμ 0-2 παρ.

Μπλάκπουλ - Γουέστ Μπρομ 3-2 πεν. (2-2 κ.α.)

Μπέρνλι - ΜΚ Ντονς 4-3 πεν. (1-1 κ.α.)

To πρόγραμμα της 3ης φάσης του Κυπέλλου

09/01
Άρσεναλ – Νιούκαστλ
Χάντερσφιλντ – Πλίμουθ
Μπρέντφορντ – Μίντλεσμπρο
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουότφορντ

10/01
Μπάρνσλεϊ – Τρανμίρ
Κρόουλι – Λιντς
Μπρίστολ Σίτι – Πόρτσμουθ
Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρμιγχαμ
Τσέλσι – Μόρκαμ
Τσελτεναμ – Μάνσφιλντ
Μαρίν – Τότεναμ
Νιούπορτ – Μπράιτον
Στόκπορτ – Γουέστ Χαμ