FA Cup: Η Κόβεντρι «ξέρανε» τη Γουλβς με δύο γκολ μετά το 90' και «πέταξε» για τους «4»! (vid)

FA Cup: Η Κόβεντρι «ξέρανε» τη Γουλβς με δύο γκολ μετά το 90' και «πέταξε» για τους «4»! (vid)

Ιάσονας Θεριός
coventry_winnn_1

bet365

Ανατροπή στην ανατροπή με δύο γκολ στο 90+7' και το 90+10' για την Κόβεντρι, η οποία πήρε τη... ματσάρα της σεζόν στην έδρα της Γουλβς (3-2) και προκρίθηκε με επικό τρόπο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

«Αλύγιστη» Κόβεντρι στο «Μολινό» ετοίμασε... τρελό χουνέρι στη Γουλβς! Σε ένα ματς που θύμισε... roller-coaster, οι Σίνγκερς «ξέραναν» στο τέλος του Λύκους και με ανατροπή και δύο γκολ στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων (3-2) «πέταξε» για το «Γουέμπλεϊ» και τα ημιτελικά του FA Cup.

Οι δύο ομάδες κράτησαν τη δράση για το δεύτερο μέρος, με τον Σιμς να ανοίγει το σκορ στο 53' για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Ο'Νιλ ωστόσο πάλεψε για να μείνει ζωντανή και με διπλό «χτύπημα» σε πέντε λεπτά έφερε τούμπα το ματς. Στο 83' ο Άιτ-Νούρι ισοφάρισε και στο 88' ο Μπουένο έδωσε το προβάδισμα στους Λύκους.

Όσοι... πανηγύρισαν νωρίς πάντως, εκτέθηκαν από την Κόβεντρι, η οποία ολοκλήρωσε το δικό της έπος με τα τέρματα των Σιμς (90+7') και Ράιτ (90+10'), παίρνοντας τη σπουδαία πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

FA CUP Τελευταία Νέα