Λίβερπουλ - Νόριτς 5-2: Αποθέωση για Κλοπ και πάρτι πρόκρισης!

Λίβερπουλ - Νόριτς 5-2: Αποθέωση για Κλοπ και πάρτι πρόκρισης!

Λίβερπουλ

bet365

Οι Reds αποθέωσαν τον Κλοπ και η Λίβερπουλ του αφιέρωσε μια εμφατική πρόκριση, αφού διέλυσε με 5-2 τη Νόριτς.

Το κλίμα στο «Άνφιλντ» ήταν φορτισμένο, αφού λίγες ημέρες νωρίτερα ο Γιούργκεν Κλοπ είχε... σοκάρει τους Reds με την απόφαση αποχώρησής του. Ο κόσμος αποθέωσε τον Γερμανό, ελπίζοντας πως μπορεί να αλλάξει κάτι τους επόμενους μήνες.

Οι παίκτες του δεν μπορούσαν να επηρεαστούν, αφού στο απόγευμα αφιέρωσης στον Γερμανό, διέλυσαν με 5-2 τη Νόριτς και βρέθηκαν στους «16» του Κυπέλλου. Ο Γιαννούλης μπήκε στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό ο Κέρτις Τζόουνς έπειτα από υπέροχη σέντρα του ΜακΚόνελ. Ωστόσο, στο 22ο λεπτό τα «καναρίνια» απάντησαν, με τον Μπεν Γκίμπσον να πετυχαίνει το πρώτο γκολ με τη φανέλα της Νόριτς. Η Λίβερπουλ δεν αγχώθηκε και στο 28' πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ντάργουιν Νούνιες να σημειώνει το 2-1. Oι «Κόκκινοι» μπήκαν δυνατά και στο 53΄ σφράγισαν τη νίκη, αφού ο Ζότα με ιδανικό τελείωμα σημείωσε το 3-1. Η Λίβερπουλ έκανε ό,τι ήθελε στο ματς και στο 63΄ ο Φαν Ντάικ από σέντρα του Σομπσζλάι πέτυχε το 4-1. Ο Μπόρχα Σάινθ μείωσε για τους φιλοξενούμενους, αλλά στις καθυστερήσεις ο Γκράβενμπερχ διαμόρφωσε το 5-2 κι έστειλε την ομάδα του πανηγυρικά στους «16» του FA Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα